Trilema....

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • CikaKure
    CBC Senator XXL
    • 14.08.2005
    • 668
    • Beograd

Re: Trilema....

U tvojoj Omegi ima daleko vise mesta nego i u E60, cisto da znas.
    Idi sedi i u ostale modele, da se ne bi neprijatno iznenadio ako si veliki narastao.

Comment

• DraxNS
      CBC Senator XXL
      • 24.10.2006
      • 520
      • Bačka Palanka
      • Peugeot 307 SW

Možeš misliti moje tuge... kad sam seo u Jaguara... Volan podignut skroz... sedište povučeno skroz unazad i desnu nogu sa teškoćom uglavim... Što je najgore, u isto vreme kačim pedale i gasa i kočnice.. (da... imam i velika stopala )...

I posle toga sednem nazad u Omegu... Kad ono mesta za bacanje

Bre ni kola više ne prave kao nekad

Comment

• CikaKure
        CBC Senator XXL
        • 14.08.2005
        • 668
        • Beograd

A tek da probas u Accorda da sednes... Pa jos neko iza tebe...

Comment

• DraxNS
          CBC Senator XXL
          • 24.10.2006
          • 520
          • Bačka Palanka
          • Peugeot 307 SW

Da malo vratim temu u život.... nekako mi se nišan namestio na E220... 2004 ili nešto novije godište (pare će presuditi kad dođe do tog momenta).

Sad bi mi pomoglo više informacija o ovom modelu, a koliko sam shvatio Avangarde je oznaka za maksimalnu opremu.. pa prema tome...

Comment

• DraxNS
            CBC Senator XXL
            • 24.10.2006
            • 520
            • Bačka Palanka
            • Peugeot 307 SW

Kako vreme odmiče... sve se više kockice sklapaju....

Imaću mogućnost da kupim ovaj auto od prijatelja, tako da ću imati full istorijat za kola, uvek održavan u ovlašćenim servisima, uvek sa originalnim delovima... itd....

ALI

uvek ima neko ali

U ovom modelu je ovakav uređaj (Mercedes Benz Radio Navigationssystem Audio APS-50 für E-Klasse (W211) und CLS (C219))

A ja bi hteo da ubacim ovaj (MERCEDES BENZ APS Comand NTG 2.5 -E-Klasse W211 und CLS W219)

Da li je to moguće? Kontam da jeste i da bi trebalo sve i da radi... ali opet... bolje da se na vreme raspitam

Comment

• Djux
              CBC Veteran
              • 10.08.2007
              • 133
              • Zemun

Naravno da mozes da ubacis i comand APS, koji je na slici dole. Ukoliko auto ima modul za tel. i antenu za GPS radice i navigacija kao i na aps 50 jedino ces imati veci i pregledniji displej. E sad za TV trebace ti tuner koji nije nimalo jeftin. Uprincipu sve zavisi sta od te opreme auto ima ugrajdeno fabricki.

Avantgarde ti je nesto sportskiji paket orpreme (za nijansu je nizi auto). Naravno pri kupovini biraj samo izmedju elegance ili avangarde paketa. Razlike u enterijeru ces videti i sam, a ticu se boja drveta i dizajna nekih materijala. Ali u principu sto se opremljenosti tice sve zavisi od kolicine dodatne opreme za koju treba doplatiti tako da pravila nema.

Comment

Working...
              X