Momenat kupovine nije tako blizak, pa je zato vreme da se na vreme raspitam o modelima koji me zanimaju....
Pogonsko gorivo je dizel, pogon na sva 4 točka je prednost, automatski menjač je obavezan kao i tempomat... sva moguća oprema je takođe poželjna (klima, navigacija i grejanje sedišta su obavezni, a koža poželjna) i da kubikaža ne prelazi 2,5l te da godište nije starije od 2001.
Lični favorit i dugogodišnja želja je:
Audi A8 D2

Za njega sam našao da ima sve što želim, u modelima 2001/2002 sa sve velikim navi/tv ekranom itd... kao što rekoh personal favorite
Zbog rapidnog nestajanja ovog auta na mobile.de (od jesenas je izbor jedva trećina ako ne i manje) sam se nekako prebacio na sledeći auto:
BMW 525

O kom (kao modelu) nemam pojma, osim da je zadnja vuča
... i da može da se nađe za neke normalne novce sa svom mogućom opremom...
A danas mi je žena ubacila "bubu u uvo" .... zvanu:
Mercedes E220

Iako nisam (preterani) ljubitelj trokrake zvezde, ovaj model mi se zaista sviđa.... pa još konkretni model koji smo gledali u Merkator garaži (zbog one golubije plavosive boje koja mu tako dobro leži)...
Definitivno planiram u narednih nekoliko meseci da se ponovim sa autom... i ako baš nikako ne budem mogao naći A8, onda bi izbor pao na jedan od ostala dva.... ali kako zaista ne znam ništa ni o jednom od automobila... (nisam vozio ni jedan za početak, a vozio sam se samo u e220)... svaka informacija je dobrodošla.
Ono što je očigledno je da tražim limuzinu... (auto po meri čoveka
) ali koja je "zaokružen" paket snage, brzine, udobnosti, potrošnje, troškova održavanja, pouzdanosti... itd... Naravno da ovo poslednje zavisi od primerka do primerka... ali o tom po tom.
E da, u čemu je suštinska razlika između E i C klase Mercedesa... znam da je u ceni i verujem u opremi... ali u čemu je ona "prava" razlika?
I na kraju... auto ne bi trebao da pređe cenu od 15k EUR negde u inostranstvu.
Pogonsko gorivo je dizel, pogon na sva 4 točka je prednost, automatski menjač je obavezan kao i tempomat... sva moguća oprema je takođe poželjna (klima, navigacija i grejanje sedišta su obavezni, a koža poželjna) i da kubikaža ne prelazi 2,5l te da godište nije starije od 2001.
Lični favorit i dugogodišnja želja je:
Audi A8 D2

Za njega sam našao da ima sve što želim, u modelima 2001/2002 sa sve velikim navi/tv ekranom itd... kao što rekoh personal favorite

Zbog rapidnog nestajanja ovog auta na mobile.de (od jesenas je izbor jedva trećina ako ne i manje) sam se nekako prebacio na sledeći auto:
BMW 525

O kom (kao modelu) nemam pojma, osim da je zadnja vuča
... i da može da se nađe za neke normalne novce sa svom mogućom opremom... A danas mi je žena ubacila "bubu u uvo" .... zvanu:
Mercedes E220

Iako nisam (preterani) ljubitelj trokrake zvezde, ovaj model mi se zaista sviđa.... pa još konkretni model koji smo gledali u Merkator garaži (zbog one golubije plavosive boje koja mu tako dobro leži)...
Definitivno planiram u narednih nekoliko meseci da se ponovim sa autom... i ako baš nikako ne budem mogao naći A8, onda bi izbor pao na jedan od ostala dva.... ali kako zaista ne znam ništa ni o jednom od automobila... (nisam vozio ni jedan za početak, a vozio sam se samo u e220)... svaka informacija je dobrodošla.
Ono što je očigledno je da tražim limuzinu... (auto po meri čoveka
E da, u čemu je suštinska razlika između E i C klase Mercedesa... znam da je u ceni i verujem u opremi... ali u čemu je ona "prava" razlika?
I na kraju... auto ne bi trebao da pređe cenu od 15k EUR negde u inostranstvu.
Pozz

), koji troši u proseku 5,9 litara i ubrzava do 100 km/h bolje od na primer benzinjara tipa Alfa Romeo 159 2,2 JTS, nove E klase 200 CGI ili stare C klase 2,5 V6, (ili mog BMW-a sa 2,2i motorom
vim) a Mercedes koji je tek poceo 2002. tj. noviji generacijski model. Sa ove strane dobija Mercedes koji je uporediv sa BMW E60. Ma zacarani krug
ali sa ovim delom nisam siguran da bih se složio u generalnom smislu.
Comment