Ja sam svoj 309 prodao malo preko 2000evra.
Ali je bio vrlo dobar auto, cak prva farba ne udaran, enterijer ko apoteka, motor bez potrosnja ulja...
I opet kad sve pogledas starrrrrr auto.
Mazda 626 1990god npr. Extra auto, udoban, ima prostora. Motor 2.0. Nije bas stedljiv ali uz plin podnosljivo. Evo ja ti prodam moj i lepo ti kazem bez zavlacenja sta mu fali...
Pošto je mala suma novca, gledaj da nađeš vozilo bilo koje marke sa što manje km. Sva vozila vožena u Srbiji su imala teške uslove eksploatacije, pa je to najbitniji činilac.
Moj ti je savet da uzmeš što mlađeg Yuga, po mogućstvu sa motorom 1.3 i da mu ugradiš plin.
@Davor Koliko sam ja ukapirao decko hoce nesto vanserijski,sto je nekad bilo smekerski...i sam spominje dianu...sa ajkulom ili tim starim citroenom(na koji moze da nabudzi neke felnice)ostavljace utisak i izazivati paznju,za razliku od Yuga i golfa 2...e sad kao sto je @Sri objasnio ne mogu i jare i pare(odnosno mora da menja neke kriterijume) ...isto prethodno navedeno se odnosi i na Jesu
Razumem ja tebe sta si ti mislio,ali treba decko da bude realan da takvi auti koji ce ostavljati utisak na nekoga ipak kostaju,ako ne u startu onda sigurno na odrzavanju jer ih je jako malo,delova jos manje i ako se nadje deo kostace toliko da mu se ne isplati popravljati ni najbanalniju stvar.
Comment