5500e - benzinci, Mondeo ili vectra B?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • ada
    CBC Senator XXL
    • 04.06.2005
    • 2375
    • Novi Sad
    • Svasta nesto

Re: 5500e - benzinci, Mondeo ili vectra B?

naravno da nije presao toliko i da je presao vise. od ulaganja ima gornji cilindar kvacila, a servis uradjen prkjuce bukvalno! da ima i dve gume da se zamene. Havar****n nije zamajac je promenjen tako da tih problema u skorije vreme nece biti.Ulja ne trosi ni kap i lepo ide. Sta vise dobijes 5000km garanciju na motor i menjac.
    Ajde sada da cujem komentare!
    Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
    Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
    Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
    Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

• gogi11
      CBC Senator XXL
      • 26.10.2009
      • 790
      • Sever Srbije - Novi Sad

Originally posted by passatCL
      Originally posted by ada
      http://www.polovniautomobili.com/oglas208992/ford_mondeo_20_tdci/

2. da li su kola skuplja u Austriji nego u Nemackoj?

MIlan
      Kola (ukoliko zelis da uvezes auto) su skuplja u Austriji. U nemackoj imas i povracaj pdv-a tako da se isplati kupiti u Nemackoj ali ima tu dosta perepetija zbog kojih sam i ja jednostavno odustao od te kupovine tj uvoza i kupio auto ovde na placu na ime kupca i prosao jos jeftinije !!!

Comment

• passatCL
        CBC Veteran
        • 03.11.2007
        • 120
        • Nish

Originally posted by ada
        naravno da nije presao toliko i da je presao vise. od ulaganja ima gornji cilindar kvacila, a servis uradjen prkjuce bukvalno! da ima i dve gume da se zamene. Havar****n nije zamajac je promenjen tako da tih problema u skorije vreme nece biti.Ulja ne trosi ni kap i lepo ide. Sta vise dobijes 5000km garanciju na motor i menjac.
        Kao sto sam rekao, nemam pravo da kudim kola ili bilo koga uvredim. Vec sam pisao da je puno ljudi oko mene dalo mnogo (preko duplo) vece pare za kola(sve redom dizeli) i onda su poceli veoma skupi kvarovi. Ja i dalje smatram da je za moj gradski(kratke relacije), penzionerski stil voznje TNG jeftiniji na duze staze. Ljudi ja samo imam dilemu izmedju ova dva modela. Necu dizel i necu karavan.

Prilicno je prosto: Mondeo je noviji i meni lepsi(srce ga hoce) ali eto izgleda da ima problema sa TNG-om. Vectra je starija, malo manje lepa, bolje podnosi TNG i ima vise majstora/delova(polovnih/novih) pa je racionalniji izbor. Zato pokusavam da na osnovu drugih detalja(izdrzljivost trapa, jacina farova, udobnost(jer sam velik) itd) presecem.

Pitao sam za austriju jer imam burazera tamo. Ali ako je to skuplje nego da mi neko (ko ume da pliva u vodama carine/spedicije/administracije) dotera kola ovde onda cu da probam da nadjem "pouzdanog" coveka da mi to uradi. Jedini probelm je sto burazer tamo ima da mi nadje kola koja vrede 4K i da budu bolja nego neko ko moze da mi doveze neki krs pa da ustedim 500E sada a posle dam 2K na popravke i smuci mi se auto.

@Ada, ja te ne poznajem, ali vidim da se time bavis i da te ljudi ovde poznaju pa ako imas ponudu koja meni odgovara, mozemo da razgovaramo, ovako ili preko PP jos bolje.

Puno pozdrava ljudi.
        Ford Mondeo MK3 2001 2.0 107KW Petrol

Comment

• markofpi
          CBC Senator XXL
          • 27.07.2006
          • 1552
          • Bezanijska Kosa

Originally posted by ada
          Mali off, cemu slizu gornji cilindar kvacila i kako s emanifestuje kad on ode!? Da li ga ima samo Mondeo ili i recimo Laguna II!?

Comment

• FIGARO
            CBC Početnik
            • 24.01.2009
            • 7

Moja preporuka je mondeo 2.0 TDCI
            Prosle godine sam imao prilike da putujem sa tim mondeom u Nemacku,proizvodnja 2004,presao negde oko 140.000km.
            Kratko receno,utisak je fantastican,mada bih samo imao primedbu na sedista koja su cini mi se nesto neudobnija na tim duzim putovanjima.
            Sto se tice ponasnja u voznji,nema nikakvih problema,potrosnja je oko 6L na otvorenom,sasvim ok ide.
            I po recima vlasnika koji ima taj mondeo nesto manje od 2 godine,prezadovoljan je.
            Vectru nisam vozio pa ne mogu da uporedim,ali ovo je moj stav sto se tice mondea sa dizel motorom
            Srecno u kupovini,i bez zurbe

Comment

• ada
              CBC Senator XXL
              • 04.06.2005
              • 2375
              • Novi Sad
              • Svasta nesto

Ok glavni je rekao sta hoce i zeli. Svako naredno skretanje sa teme ce biti obrisano!
              Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
              Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
              Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
              Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

Working...
              X