Nekada davno, pre skoro 10 godina, sam par dana uzivao u ovom automobilu, a utisak je dalje ostao snazan. Sada se razmisljam da ga kupim za prilicno smesne pare, 1200 evra ili manje. "Otisli su silen blokovi pozadi, neki ventil na turbini, kilometar sajla , sva elektronika radi." Ovo su reci koje je prenela devojka, tako da dok ne vidim auto ne znam nista o njegovom stanju.
Ipak, zanima me da li znate nesto o servisu, posebno o dostupnosti delova, cenama velikog servisa i sl. Cisto da znam da li da razmisljam uopste o toj avanturi. Moram da napomenem da se ovaj auto ne kupuje iz preke potrebe, vec iskljucivo iz zadovoljstva, ali ne bih voleo da za godinu dana na to zadovoljstvo potrosim 3.000 evra i onda muku mucim da ga prodam za 1.000.
Ako imate bilo kakve informacije, rad sam da ih cujem
Da, auto je 1990. godiste, ispod haube je 1.7 motor sa 120 KS, cini mi se iz Renault fabrike. Hvala i pozdrav svima.
Ipak, zanima me da li znate nesto o servisu, posebno o dostupnosti delova, cenama velikog servisa i sl. Cisto da znam da li da razmisljam uopste o toj avanturi. Moram da napomenem da se ovaj auto ne kupuje iz preke potrebe, vec iskljucivo iz zadovoljstva, ali ne bih voleo da za godinu dana na to zadovoljstvo potrosim 3.000 evra i onda muku mucim da ga prodam za 1.000.
Ako imate bilo kakve informacije, rad sam da ih cujem

Comment