Sta od ovoga za ukupno 7000E

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • LaMar
    CBC Veteran
    • 01.03.2006
    • 140
    • Beograd

Re: Sta od ovoga za ukupno 7000E

Ne zalivamo, auto je presao preko 200000 km i iako je u vrhunskom stanju ipak cu ga zaobici. Potraga se nastavlja
    Posto mi se dosta svideo ovaj auto mozda skocim do Italije i kupim tamo. Mada i tamo mogu ocekivati prevaru.

Comment

• gogi11
      CBC Senator XXL
      • 26.10.2009
      • 790
      • Sever Srbije - Novi Sad

EEEE bas mi zao, no neka ti znas sta je i kako pa nacices vec neku dobru libru.
      i u Italiji isto mozes ocekivati raznorazne prevare ali u manjem obimu, no samo dobro otvori oci!! Ajde javljaj sta si resio iscekujemo da uskoro popijemo nesto u kafani na tvoj racun, poslacemo ti racun post expresom

Comment

• somi_kac
        CBC Senator XXL
        • 03.04.2009
        • 796
        • Kać

Italijani su veca stoka od nas, sto se tice odrzavanja auta i mutljavina. Cisto da znas.
        OPEL Astra 1.6i
        OPEL Kadett 1.6
        ŠKODA Favorit

Comment

• LaMar
          CBC Veteran
          • 01.03.2006
          • 140
          • Beograd

Pa sad veca stoka od nas...ja se ne druzim ni sa jednom osobom za koju ne znam da vozi auto na svaki redovni servis. Kao sto ima ovde dobrih i losih primera tako ima svuda. Kapiram ja da niko nece kupiti dizela i prodati ga vec sa 100000km i za male pare ali ipak neke stvari se ne mogu sakriti. Otisci koriscenja na volanu, papucicama, sedistima, patosnicama, ceo dozivljaj u autu mora biti normalan jer se ne osecam prijatno u autu koji nije pazen makar bio i Ferrari.
          Ma ne zurim, kada kupujem dobar auto a ne bas neki izricit model dobrog auta pa je veca sansa da cu naci.

Comment

• LaMar
            CBC Veteran
            • 01.03.2006
            • 140
            • Beograd

Uh smorih sve sa ovom pricom ali zaista zelim da izaberem dobar auto. Nasao sam Mercedes Benz A 170 CDI, 2002. godiste (sto mi je malo staro ali opet izgleda dosta ocuvano). Garaziran, od prvog vlasnika (zapravo vlasnice pa se verovatno menja set kvacila) Koliko izdrzavaju ti motori

Comment

• somi_kac
              CBC Senator XXL
              • 03.04.2009
              • 796
              • Kać

I do 600.000 hiljada, ako ih vozis normalno. Relativna je stvar koliko je auto presao, i koliko moze da izdrzi. Nisu svi vozaci isti, i ne cuva svako auto na isti nacin. Neko cak uopste.
              OPEL Astra 1.6i
              OPEL Kadett 1.6
              ŠKODA Favorit

Comment

• LaMar
                CBC Veteran
                • 01.03.2006
                • 140
                • Beograd

Pa ova zena je matora a njoj su deca po inostranstvu tako da verovatno nije imao ko da ih drnda. Ja u globalu Mercedes ne volim ali ovaj model kao da odskace od ostalih. Iako spolja izgleda malo dosta je prostran unutra cak i za moju visinu. Ima obicnu klimu (u poredjenju sa 307icama i C4 Citroenima za iste pare), kvalitetniju plastiku i sva stakla su orginalna, plocice su dosta dobre, diskovi skoro ne ujedeni i dosta debeli, volan i sedista su bez ikakvih ostenjenja. Na prvi pogled deluje jako dobro, unutra nije bas gluva soba vec su izgleda malo stedeli na zvucnoj izolaciji ali to mi nije problem. Ima lep polozaj vozaca i pregledan mi je tako da ga kasnije mogu bez problema ostaviti zeni a ja uzeti nesto vece. U globalu me dosta podseca na jednu Hondu Jazz koju sam gledao ali je Mercedes ipak dosta dobar za kasniju prodaju i malo im pada cena. Gepek mi je dovoljno veliki ali mi je delimicna zamerka na zadnju klupu kada se prednje sediste za mene dovoljno povuce nazad (ovo kazem "delimicno" jer se u vecini slucajeva vozim sam a nekih 10% sa jednom osobom pa mi nije presudno). Za neki dan cu znati da li cu imati osobu koja bi uzela nov auto na kredit za mene i ako to bude negativno onda bih kupio ovaj Mercedes. Ako dobijem mogucnost novog auta onda cu videti sta je najbolja kupovina za 7000E ucesca i do 200E mesecno kao rata. Kada bih kupio sada nov onda ne bih dugo ni kupovao drugi pa bi ovaj auto trebao da mi ispuni dosta vise ocekivanja. Merkam ove Toyote Auris koje su na popustu sto zbog ovog defekta sa Toyotama, sto zbog sajma, sto zbog toga sto sada izlazi nova Auris. Ili nju ili Skodu Octaviu Ambient 1.9 TDI. Elem, gledajuci ovih dana kakvih sve prevara ima, mnogo vise nalivam vodu za nov auto makar on i ne bio dizel. Direktor ima ovu Octaviu i po njemu je to cudo od auta, cesto me voze u njoj i u svemu mi je dosta dobra osim sto nema licnist nego je nekako WannaBe Passat.

Comment

• Jesa
                  CBC Senator XXL
                  • 23.03.2008
                  • 344
                  • Beograd
                  • Honda Civic 1.4 LS

Bilo kakva intervencija na motoru u merecedesu A klase, znaci da mora ceo motor da se vadi napolje

Pretresi ga posteno

@ prica o Toyoti - imas li neke konkretne cifre kada je u pitanju auris?
                  Skoro sam gledao njihov sajti u srb i nisam spazio neki extra popust i sl.
                  www.reverbnation.com/eclipsebgd

Comment

• LaMar
                    CBC Veteran
                    • 01.03.2006
                    • 140
                    • Beograd

Nemam konkretno nista, isao do Toyota kuce da pogleam Yarisa koji je u minimalno-normalnoj opremi i sa 1.0 motorom 11000E. Kada dodam opremu, pa 1.3VVTi motor to ispadne malo vise pa onda kada pogledam D4D on je jos malo skuplji i onda mi prodavac rece da krece Auris sa akcijom uskoro jer predstavljaju nov model. Ja ga pogledam i on stvarno unutra izgleda dosta zaostalo u odnosu na nove generacije automobila ali ako po ceni normalnog dizel Yarisa dobijam normalnog dizel Aurisa...zasto ne razmisliti. Nije mi problem da se obavezem da placam nesto ako znam da je to pouzdani auto (nov) i da ne gubi mnogo vrednosti. Opet se vracam na pricu korejanaca i idem da vidim Kia Ceed ALI to vise da bih zadovoljio zenine potrebe za stednjom jer sam video neke koje su firme vozile godinu-dve...MNOGO raskliman auto, plastika cvrci...
                    Mnogo se bolje pokazala Skoda Octavia ali ipak ona i kosta vise!

Comment

• Marcus
                      CBC Senator XXL
                      • 19.10.2007
                      • 631
                      • Novi Beograd - B62

Ne mogu bas puno da ti pomognem, al imam pro ceeda kome ce u aprilu biti godinu dana, i za ovo vreme sam presao oko 12000 km...

Mozda godinu dana nije neki reper za odredjivanje, al auto je u identicnom stanju kao kada sam ga uzeo... Vozim ga samo ja, 95% je gradska voznja u pitanju, tako da ako ga vozi neko normalan ( poput mene ), nema razloga da bude raskliman bilo spolja - bilo iznutra...

Danas sam bio na sajmu, gledao malo ovu restilizovanu verziju i ne mogu da se otmem utisku da je "original" bolje odradjen od ovog novog..

Naravno, vecina automobila koji se koriste kao sluzbena vozila, nemaju bas neku buducnost da ce ostati utegnuta i sl.

Comment

• gogi11
                        CBC Senator XXL
                        • 26.10.2009
                        • 790
                        • Sever Srbije - Novi Sad

Kia Seed je dobra kupovina ako je rec o novom auto . Odnos placeno dobijeno je skoro pa idealan, imaju dobre motore a auto izgleda bas onako moderno i kvalitetno.
                        Dizel motori su imali neku boljku zbog komjutera tj softverom koji je brljao ali je to rerseno reinstalacijom softvera . Preporuka za ovaj auto ako se vec odlucujes za nov auto, ni karavan nije los !!

Comment

• LaMar
                          CBC Veteran
                          • 01.03.2006
                          • 140
                          • Beograd

Neko moje iskreno misljenje je da se svaki auto na ubrzanom testu vidi kakav je kada ga das firmi i njenim radnicima koji stiskaju pedalu do kraja. I Punto ce da bude dobar ako se vozi 15000 km godisnje i ako je neko izdavajao za njega od usta tako da ga normalno cuva. Ipak, ona Octavia je 2008 godiste i iako je sluzbeni auto i presla je oko 150000 km auto je kao nov unutra. Naravno ima ogrebotina, i rupa na sedistima od cigareta i ostalih sitnica ali je u mnogo boljem stanju nego one Kie koje su manje vozene. Ne zelim da vredjam nekome auto, ipak to su razlicite klase automobila, razlicite cene a na stranu Skode je i to sto je vecinom VW za male pare pa se lako proda kasnije. Jos cu malo gledati automobile, probacu malo onaj Mercedes jer za njega imam odmah para pa ne moram ni da prodajem trenutni auto ali ako budem sklopio finansijsku konstrukciju kupujem Octaviu na kredit.

Comment

• LaMar
                            CBC Veteran
                            • 01.03.2006
                            • 140
                            • Beograd

Saga se nastavlja...
                            Pogledah ovih dana dosta automobila, sto po placevima sto po dvoristima gastarbajtera koji dovoze automobile kada dodju, i imam jedan zakljucak - svi dizelasi su u dosta gorem stanju u odnosu na adekvatne benzince sa istom kilometrazom (na satu). Propala mi je solucija da kupim nov auto na lizing i sada sam na pocetku i trebam se zadovoljiti sa autom za ispod 7000E.
                            Postoje li automobili, tj. motori, koji su nezahvalni za naknadnu ugradju plina koja bi se ovaj put odigrala u jednom od par zaista poznatih servisa? Takodje, postoji li motori koji su bas pohvalni za ugradnju plina? Opet nekako gledam Peugeot 307 pa da uguram bocu u tocak, ali mi u obzir dolaze i drugi ukoliko ih nadjem u dobrom stanju (Renault Megane, Ford Focus, Opel Astra H, i naravno Lancia Lybra sa kojom sam se odusevio ali ne mogu da je nadjem u dobrom stanju)

Comment

• Lampredi TC
                              CBC Član
                              • 09.11.2009
                              • 55
                              • srbija
                              • Alfa 156

Jel si gledao ovu,ne izgleda lose:
                              http://www.polovniautomobili.com/oglas3 ... d_intensa/

Comment

• LaMar
                                CBC Veteran
                                • 01.03.2006
                                • 140
                                • Beograd

Kontaktirao sam coveka, menja cene na svakih par dana...spusti cenu za 300E pa onda digne za 500, pa opet spusti...mnogo mi je to neozbiljno. A i uvezena je pa ovde registrovana a ja bih prvenstveno nesto od prvog vlasnika

Comment

Working...
                                X