Kako sam naslov kaze trazim polovan auto odprilike do ove cene. Karavan mi treba zbog porodice (stvari, kolica, cuda...). Vozio bih najvise po gradu naravno ali bih godisnje imao sigurno 5-6 izleta oko nekih 1k kilometara. E sad, ovo sam napisao da procenite koji bi mi agregat vise odgovarao: benzin ili dizel (TNG ne razmatram jer nisam njegov fan). Ah da, sto se tice automobila, nisam bas laik ali nisam ni odmakao mnogo od toga...
Sto se tice cene kredit mi ne gine samo zavisi na kraju koliki... Sacekacu jos malo posto vidim sad neke silne akcije po bankama (kao...)...
Do sada sam gledao najvise ASTRU G, ASTRU H, PEZO 307, FABIU i ROOMSTER (malo je skuplji od 7k doduse al mi se sve vise svidja)...
Nisam obozavaoc Fiata i VW mada sam dosta "open minded".
Voleo bih da cujem Vase misljenje jer sam jako zadovoljan komentarima ovde. Ne zurim jos uvek sa kupovinom pa ali do leta se nadam da zvrsim sa tim.
Pomagajte... Sto vise gledam manje znam...

Sto se tice cene kredit mi ne gine samo zavisi na kraju koliki... Sacekacu jos malo posto vidim sad neke silne akcije po bankama (kao...)...
Do sada sam gledao najvise ASTRU G, ASTRU H, PEZO 307, FABIU i ROOMSTER (malo je skuplji od 7k doduse al mi se sve vise svidja)...
Nisam obozavaoc Fiata i VW mada sam dosta "open minded".

Voleo bih da cujem Vase misljenje jer sam jako zadovoljan komentarima ovde. Ne zurim jos uvek sa kupovinom pa ali do leta se nadam da zvrsim sa tim.
Pomagajte... Sto vise gledam manje znam...

Comment