Karavan do 7000???

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • hansf
    CBC Član
    • 01.08.2009
    • 68
    • Ns
    • Stilo MW MJet

Re: Karavan do 7000???

Pozdrav,
    Inace sam jesenas imao istu dilemu kao i ti, trazio karavan c- segmenta, probao sve i svasta, zavrsio sa stilom multijetom i nisam se pokajao.....
    Ako ti dizajn i sminka nisu presudni ovaj auto je najbolji odnos ulozeno- dobijeno, biras modele zadnje serije (restyling) 2006god. Ima ih mnogo u ponudi, mozes za 6000 naci odlican primerak, mnogo je unapredjen kvalitet enterijera, sedista i uopste celog vozila, motor je extra imas ga i u Astri koja je isto dobra kombinacija samo skuplja (samo sto se mene licno tice j..besh auto koji nema skalu za temp. motora, ko jugo)
    Svakako kao i svaki drugi polovan auto treba ga dobro proveriti pre kupovine
    Npr: http://www.polovniautomobili.com/oglas2 ... uro4_rest/
    Yugo- Das auto....

Comment

• alecto
      CBC Član
      • 20.03.2010
      • 12
      • south serbia

Znaci 1.7 da ne razmatram... Hvala na sugestijama, nisam znao da je bucan. Jel mnogo? Uf al je ubava ova crna!!!

Za Stila sam cuo oprecna misljenja... Nema sredine... Ili kazu da je extra ili da je krs... Ja Fiate nesto ne gotivim al ako uleti neki "povoljan" mozda se i predomislim!

Comment

• Eon
        Moderator
        • 10.03.2005
        • 4225
        • Beograd-NBG-44
        • Superb 2.0 4x4 DSG

Pošto sam prodao svoju vectru 1999 2.0 DTI i ja sam u potrazi i svašta sam probao. Gledaj Astre sa benz motorom ne slabije od 100 konja ili 1.9 dizele, ostalo se ne isplati. Ali dizela kupuj samo sa proverenom km, inače...

Na tvom mestu ja bih uzeo svašta u razmatranje, ali benz na prvom mestu, ako ne znaš km. Sve preko 120000km donosi probleme, pre ili kasnije.
        Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
        Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• alecto
          CBC Član
          • 20.03.2010
          • 12
          • south serbia

A jel neko imao iskustva sa Fabiom? Nema ih mnogo na trzistu i retko se prodaju... Nasao sam jednu zanimljivu pa reko da vidim kakvo je vase iskustvo.

Comment

• CikaKure
            CBC Senator XXL
            • 14.08.2005
            • 668
            • Beograd

4 komada u firmi, nisu karavan, vec obicne. sve su stare 8 do 9 godina (kupljene nove), 1.4 benzinski motori, bez klime. Vozili Kurta i Murta, evo ih, zive i zdrave. Pouzdana kola, zahvalna, ukupni troskovi posedovanja i koriscenja vrlo prihvatljivi. Sa tim motorom ide sasvim solidno, za moj pojam. Pri visim brzinama na autoputu ume da bude malo bucno u kabini. Nikakvih posebnih kvarova nije bilo, da bi trebalo da se navodi kao razlog za oprez. Imali smo i jednu karavan, koju je totalno unistena u sudaru, ali je coveku sacuvala glavu, prosao je sa laksim telesnim povredama. U odnosu na spoljnji gabarit, ima razumno mesta unutra.
            Potrosnja u gradu oko 10 litara, na otvorenom oko 7 litara na 100 km.

Comment

• alecto
              CBC Član
              • 20.03.2010
              • 12
              • south serbia

Upravo sam to i ja cuo... Sudeci i da ih nema mnogo u ponudi verovatno se radi o dobrom polovnjaku. Ja sam konkretno video jednu sa 1.9 SDI motorom pa me interesuje jel neko imao iskustva sa ovim agregatom?

Comment

Working...
              X