pa znas kako imam alfu 145 1,4 boxer vec skoro 2god. i mogu da kazem da me je za to vreme lepo sluzila(uz sitne kvarove koji su mi doneli malo vise nerviranja, ali je to uglavnom zbog "strucnjaka" koji su mi popravljali auto) ukoliko se odlucis za ovaj auto moras znati da je odrzavanje malo skuplje i moras naci nekog dobrog majstora da ti odrzava taj auto!!!! Nikako ga nesmes terati kod priucenih likova koji su ceo zivot popravljali neki auto tipa golfa i onda kad podignu haubu na alfi pocnu da se iscudjavaju i da nagadjaju :x :x :x :x :x :x
Onda , auto je tvrd, ima odlicno lezanje na putu, menjac je dobar i precizan, mada je mene nesto poceo da zeza kad ga ubacujem u rikverc(sinhron). Sto se kocnica tice
nisam bas nesto odusevljen sve u svemu onako.
Ako mene pitas od boxera ne bi uzimao nista ispod 1,7 ( moj 1,4 nije los, ali nedostaje mu jos koja KS i jos obrtnog momenta uglavnom moras da ga drzis na visokom broju obrtaja da bi dobro isao) ono sto me stvarno odusevljava kod ovih motora je njihov zvuk
Malo vise trose od TS motora i za nijansu su slabiji. Od TS motora preporucujem 1,8 ili 2,0
Onda , auto je tvrd, ima odlicno lezanje na putu, menjac je dobar i precizan, mada je mene nesto poceo da zeza kad ga ubacujem u rikverc(sinhron). Sto se kocnica tice

Ako mene pitas od boxera ne bi uzimao nista ispod 1,7 ( moj 1,4 nije los, ali nedostaje mu jos koja KS i jos obrtnog momenta uglavnom moras da ga drzis na visokom broju obrtaja da bi dobro isao) ono sto me stvarno odusevljava kod ovih motora je njihov zvuk

Comment