Pozdrav svima, ovo je moj prvi post ovde pa se unapred izvinjavam ako napravim neku gresku ili ne ispostujem pravila foruma.
Planiram da kupim kola u skorije vreme, ogranicenje mi je 7000e i voleo bi da to bude neki auto 2004, 2005 godiste. Gledajuci po oglasima i placevima video sam da za malo vise od toga se moze kupiti BMW Serije 3 (ako ne gresim oznaka je E46) 2002 godiste.
Zeleo bi da cujem vase misljenje i iskustva sa BMW-ovima tog godista. Koje su im boljke, da li je problem servisiranje. Meni je malo sumnjivo da su svi presli oko 150k za toliko godina.
Inace pik mi je 307-ica, posto vozim oko 90% po gradu, a ima prostora za mene 192 cm. BMW pored 307-ice nije logicno ali to bi srcu bilo milo a Peugeot bi bilo razumnije resenje.
					Planiram da kupim kola u skorije vreme, ogranicenje mi je 7000e i voleo bi da to bude neki auto 2004, 2005 godiste. Gledajuci po oglasima i placevima video sam da za malo vise od toga se moze kupiti BMW Serije 3 (ako ne gresim oznaka je E46) 2002 godiste.
Zeleo bi da cujem vase misljenje i iskustva sa BMW-ovima tog godista. Koje su im boljke, da li je problem servisiranje. Meni je malo sumnjivo da su svi presli oko 150k za toliko godina.
Inace pik mi je 307-ica, posto vozim oko 90% po gradu, a ima prostora za mene 192 cm. BMW pored 307-ice nije logicno ali to bi srcu bilo milo a Peugeot bi bilo razumnije resenje.

Ja ću opet napisati ono najglavnije, a tebi svakako predlažem da u bazi foruma potražiš više informacija o ovom modelu i konkretno, problemima koji su pratili pojedine motore, kao i detaljna objašnjenja karakterističnih problema koji se kod ovog automobila javljaju i načine kako da to prepoznaš pri kupovini i tako izbegneš skupe naknadne popravke i servisiranja.
 Ja ću opet napisati ono najglavnije, a tebi svakako predlažem da u bazi foruma potražiš više informacija o ovom modelu i konkretno, problemima koji su pratili pojedine motore, kao i detaljna objašnjenja karakterističnih problema koji se kod ovog automobila javljaju i načine kako da to prepoznaš pri kupovini i tako izbegneš skupe naknadne popravke i servisiranja. Ovo su karakteristične stvari koje su se uglavnom javljale kod svih modela, nezavisno od motorizacije pa i izvedbe (sedan, karavan, coupe...) a tu i tamo se javljaju i ostale stvari ali nisu tako česte i ne javljaju se uvek i kod svakog primerka.
 Ovo su karakteristične stvari koje su se uglavnom javljale kod svih modela, nezavisno od motorizacije pa i izvedbe (sedan, karavan, coupe...) a tu i tamo se javljaju i ostale stvari ali nisu tako česte i ne javljaju se uvek i kod svakog primerka. Dakle kad je motorizacija u pitanju, problema ima a kao što napisah ranije ako te interesuju detalji i načini kako da prepoznaš te probleme pretraži bazu de ne pišem opet u tri toma
 Dakle kad je motorizacija u pitanju, problema ima a kao što napisah ranije ako te interesuju detalji i načini kako da prepoznaš te probleme pretraži bazu de ne pišem opet u tri toma  Mimo toga, benzinci znaju da imaju problema sa protokomerom, senzorima bregaste ili termostatom.
 Mimo toga, benzinci znaju da imaju problema sa protokomerom, senzorima bregaste ili termostatom. 

pa sam platio duplo skuplju registraciju nego onaj sa motorom od 2000 ccm. Ali dobro, kome je još uopšte stalo do smisla ovde
 pa sam platio duplo skuplju registraciju nego onaj sa motorom od 2000 ccm. Ali dobro, kome je još uopšte stalo do smisla ovde  

Comment