Koji Reno da kupim do 5000E?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Eon
    Moderator
    • 10.03.2005
    • 4225
    • Beograd-NBG-44
    • Superb 2.0 4x4 DSG

Re: Koji Reno da kupim do 5000E?

Gleda se šta može da se kupi za 5k eura, a ne koji je bolji auto.

Inače, za tih 3000eura nećeš sve potrošiti na servise, ali tu ulazi i manji pad vrednosti, lakša prodaja sutra, kvalitetnija vožnja u svakom pogledu i bolji auto. Malo li je?!
    Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
    Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• sindi
      CBC Član
      • 07.04.2010
      • 18
      • uzice

Sto se tice udobnosti audi je tvrd,francuz je francuz.Nisam vas razumela kakav je to kvar dual core?

Comment

• gogi11
        CBC Senator XXL
        • 26.10.2009
        • 790
        • Sever Srbije - Novi Sad

Sindy mislim da je i najbolje i najsigurnije da ta 2-3 modela izmedju kojih se premisljas odes na neki plac i pogledas s polja iznutra pa cak ako moze i probas. Tek onda ces do detalja znati sta ti je ciniti i koji ti najvise godi.
        Inace te price losa plastika, unutra los-ruzan enterijer ... pije ali i ne pije vodu !! ali i zavisi od osobe do osobe , moras probati-pogledati i sve ovo sto su ti ljudi objasnjavali ce biti jasnije .

Comment

• zverko
          CBC Senator XXL
          • 19.08.2005
          • 7085
          • BGD
          • Audi A4

Audi jeste tvrd , ustalom kao i svaki nemac ali zato duze traje. Ta udobnost francuza o kojoj svi toliko pricaju vema kratko traje a i izadje na nos nakon nekog vremena. sve je stvar afiniteta. ja recimo ne mogu da podnesem naginjanje u krivini i ljuljanje i u takvom vozilima se osecam vrlo nesigurno a o tome da nemam osecaj na volanu gde mi gaze tockovi, o tome necu da pricam. dakle, potpuno kapiram situaciju, vecina ljudi danas zeli sto mladji auto za sto manje para i to je sasvim ok ali... uvek ima ono ali sto devojci srecu kvari...
          deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• Corsa
            CBC Senator XXL
            • 22.09.2005
            • 450
            • Beograd

Zasto svaki topik pre ili kasnije zavrsi sa "Ma Nemac je Nemac" i varijacijama na tu temu !?
            Ako bas hocete Reno za te pare, kupite Megane 1 ili Clio 2.Megan je veci i udobniji, Clio je noviji.S' obzirom da prelazite iz A4, mislim da je Megan bolje resenje (citaj, Klio je premali)...

Comment

• sindi
              CBC Član
              • 07.04.2010
              • 18
              • uzice

Sitan ali dinamitan.

Ne znam mozda se opredelimo i za manji auto,nije nam potreban veci,zbog parking mesta u gradu...

Comment

• gogi11
                CBC Senator XXL
                • 26.10.2009
                • 790
                • Sever Srbije - Novi Sad

Pa onda mali klio i gde mali udje ushao je

Comment

• zverko
                  CBC Senator XXL
                  • 19.08.2005
                  • 7085
                  • BGD
                  • Audi A4

Zasto svaki topik pre ili kasnije zavrsi sa "Ma Nemac je Nemac" i varijacijama na tu temu !?
                  zato sto je to fakat a za ostalo mozemo samo da serendamo do sutra !

Comment

• Corsa
                    CBC Senator XXL
                    • 22.09.2005
                    • 450
                    • Beograd

ce zavrsiti posao za ovu izjavu.Da ne offujem previse,ima toliko istrazivanja pouzdanosti i zadovoljstva kupaca koja te demantuju...Ionako je sve postalo konfekcija...
                    Ljudi hoce novi auto i to BAS Reno, kako topik kaze, pa da ne sirimo koliko je to pametno ili ne.Moj glas za Megan 1.Znam par ljudi koji ga voze i zadovoljni su.U svakom slucaju za 5000 i nema previse da se bira...

Comment

• Laguna 2002
                      CBC Senator
                      • 13.12.2009
                      • 297
                      • Bačka Palanka

Ja bih razmislio i o Pežou 307. Meni se svideo ali sam se ipak odlučio za Lagunu zbog prostora ( dvoje male dece, auto sedište, kolica i slično ).
                      Što se tiče upoređivanja nemaca i francuza gledaj istu cenu a ne godište.
                      Reno laguna 2001 u fulu za 5000 eura, Golf 4 1999 bez klime, ili Audi A4 1998 sa klimom za iste pare. Sad ko šta voli nek izvoli.

Comment

• Corsa
                        CBC Senator XXL
                        • 22.09.2005
                        • 450
                        • Beograd

Kakva je ta Laguna u fullu za 5000 !?

Comment

• zverko
                          CBC Senator XXL
                          • 19.08.2005
                          • 7085
                          • BGD
                          • Audi A4

nema sta ko mene da demantuje, zadovoljstvo nije isto za svakog. pitanje je samo ko koliko laze sebe. ko sto covek gore rece, cena govori sve, kako novog tako i polovnog automobila. kvalitet auta ne cini oprema u njemu a i kad smo vec kod opreme pitanje je kako i koliko to sve radi. ja ne glasam ni zasta samo kazem da je po meni malo bezveze ulaziti u tu kombinaciju. noviji auto ne znaci i bolji auto... a sto se biranja tice ima da se bira samo uvek biras manje zlo...

Comment

• Franjo
                            Banovan
                            • 14.08.2009
                            • 2831
                            • Inđija - Beograd
                            • Renault megan II res

Diler iz moje ulice prodaje pored ostalih i Lagunu 1.8 benz. I/2005. god za 5.500 evra, na ime, uvezena iz NL. Na izgled u izvanrednom stanju, samo par manjih ulubljenja s desne strane. Ima kuku i na prikolici je dofurala još jedno vozilo, kako kaže, uz čuveni bečki breg. Odustao sam od kupovine, jer mi je nešto gadno mirisalo na petljavinu sa papirima. Kao sa oduzetim roverom. Oprema sve, osim kože. Da li je to moguće za tu cenu?

Comment

• somi_kac
                              CBC Senator XXL
                              • 03.04.2009
                              • 796
                              • Kać

Ja se izvinjavam da kasnim, ali je Cherokee rekao da je u Megane II losiji enterijer nego na Megane I.
                              Za 2 godine koliko vozim Megane I Coupe, izlomili su obe rucice za dizanje sedista, i to osobe zenskog pola, zatim poklopce zvucnika na prednjim vratima iz cista mira ispadnu kada se otvore vrata i polome pri padi i otisla je plastika oko prekidaca za podizace stakala.
                              Ne bih ja rekao da je to nesto kvalitetno...
                              OPEL Astra 1.6i
                              OPEL Kadett 1.6
                              ŠKODA Favorit

Comment

• Cherokee_NS
                                CBC Senator XXL
                                • 08.02.2009
                                • 802
                                • Novi Sad

Somi, ti si jedan od glavnih pljuvaca ovog Megana...

Zasto meni ni jedna plastika se nije ni izlomila, niti pukla sama od sebe??? Auto imam 2 godine, vozi se skoro svaki dan... Racunaj da ga maltretira min 110 kg zive vage....

Govoris da se delovi za ovog Megana ne mogu naci u Srbiji, da ti je drugarica iz Stutgarta narucivala vrata ili sta vec.... A u Rumi rasturenih Megana koliko hoces, delova na izvolte....

Sa vama pobornicima nemackih auta nemam snage da se raspravljam.... Nisam pristrasan prema Renou, ali za ove pare je iole solidan auto....

Da imamo standard kao Svabe, vozio bi ovde svako VW, BMW i Mercedes.... A ovde je prosek plata 300 eura
                                Mesto za vasu reklamu, za samo 100 eura mesecno!

Comment

Working...
                                X