You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Nemoj pogresno da me razumes, ali taj auto nema realnu cenu, vec ide za onoliko koliko je nekom stalo da ga kupi. U pitanju nije auto koji je standardna prica, vec auto koji se kupuje sa namerom da kod vlasnika izaziva ono sto se u narodu definise kao "merak", i kupuje se kao 2 ili 3 auto, pa u tim slucajevima ni cena nije (uvek) presudna, a desi se da ga kupuju ljudi koji imaju novca za daleko skuplji auto.
Iz mog ugla, da ga kupujem ja bi kupio taj auto iz pukog zadovoljstva, bio bi mi barem drugi, ako ne treci auto, koji bi se vozio par meseci tokom tople sezone, prelazio malo kilometara godisnje, i ne bi mi bilo zao da ulozim jos novca u isti i da imam lep i kvalitetan kabriolet, koji donekle predstavlja ekskluzivu i avangardu. A sve to za 5-6.000 eur nije bas lako priustiti, pa na neki nacin taj novac i nije nekako preteran. Da napomenem da sam jedan od onih koje drma kriza srednjih godina, kojima se vise ne dize tako lako (a uz to im je i mali), ruzan sam, nizak i debeo, dlakav i sed, rastu mi dlake iz nosa i usiju, ne umem da se ponasam, pa to kompenzujem kroz novac, kola, i slicne stvari za lecenje kompleksa.
cika kure pa nije M6 cabrio vec 320..
slazem se sa tobom donekle ali kad bi ga kupovao gledao bi da platim realnu cenu jer je to star auto i sigurno ima neka ulaganja..
Kabrio je kabrio, bio on VW Buba ili Aston Martin. To je auto za uzivanje i kako Kure rece "merak", a ne moras da budes u krizi srednjih godina sa problematicnom prostatom i slicnim delovima, da bi ga zeleo.
Cena za takvu vrstu automobila nikada nije realna i jednostavno zavisi od tvoje zelje i mogucnosti da priustis tako nesto. Cene jeste jaca (ako uzmem u obzir obicne automobile), ali ako ti ne mozes da ga priustis, neko drugi ce hteti/moci. Ako si se dovoljno zagrejao i auto je u dovoljno dobrom stanju idi da se cenjkas, mozda ga dobijes za cifru koju mozes da priustis.
Taj auto kupuješ za par meseci godišnje kada ćeš tim vozilom krstariti, a ne juriti kao bez duše. Pogledaj cene napolju, pa uporedi. Pošto nema puno kupaca za to vozilo, kao ni prodavaca, nijedan od vas dvojice nije u nekoj prednosti, sem ako se nekom žuri!
Comment