zvao sam i ovog kaze 5500eur,200eur gore dole nije mu problem
inace secam se da je ovaj crveni bio dugo na oglasu ali negde u vojvodini i bio je skroz stock a sad su ga nesto zbudzili,
kaze ofarbao je ovaj zuti branik u boju auta.
pitao sam sta ima od ulaganja rekao je da ima da se zameni ulje i 100-150 eura da se popravi koza na sedistima..
Prosle godine, 2009, za Yugo 45, 90. godiste je kasko bez ucesca u steti, bez kradje, bio oko 5.000 dinara (neverovatno, zar ne?)
Za BMw 318i, 91. godiste, 2009. kasko sa istim uslovima je bio oko 40.000 din. ( za isti auto cena je bila 2008.godine oko 30.000 din, a 2007. oko 20.000)
To su ordinirani lopovi, ja sam hteo kasko pa su se svi prvo prenemagali jer je auto 91 godina, onda su ipak izračunali i to tu negde oko 6500 evra što ima u vlažnim slovima (mojim) a onda je usledilo moje pitanje da li dobijam toliko ako je 100 posto šteta, pa naravno da ne, oko 2000+ evra, pa što mi onda računate da vredi 6500, pa zato ....
Da Doro, ali znam da moze kako hoces sa njima, ako imas "agenta", poznajes direktora ili sta vec. Mercedes CLS 320 CDI 2009 godiste star 2 meseca kada je kasko osiguravan prvo je bilo nekih 30 000 din MESECNO sa ucescem u steti 20% i BEZ ukljucenog rizika kradje u inostranstvu samo za Srbiju. Posle "sastanka" sa "manager-om" uzeto, kod iste osiguravajuce kuce, kompletno kasko osiguranje sa 0% ucesca u steti i sa ukljucenim rizikom kradje u zemlji i inostranstvu=17000 dine MESECNO! Znaci moze!
Isti covek za drugi auto (Porsche 911 997 2007 godiste) u istoj kuci gde je osigurao i Mercedes, placa kasko nekih 18-19000 sto je opet nije strasno, a prva procena je opet bila padanje u nesvest, ali opet razgovor... A do sada je 2-3 puta naplacivao svakojake gluposti tipa crtica na braniku, pravac Porsche SCG na poliranje, gde se demontaza branika naplacuje 70 eur. Sa njima zaista treba biti bezobrazan i ici do krajnjih granica.
You tried your best and failed miserably. The lesson is: never try.
Comment