Pozz svim forumašima, bila je skoro slična tema ali rekoh opet da je pokrenem. Trenutno imam Daewoo Nubiru 1998, 1.6 sa venturi plinom i sluzila me je manje vise ok ali bi hteo da uzmem nešto novije i bezbednije. Auto mi je potreban za porodicu (dvoje male dece) za vožnju po gradu + vikendi u okolini + 3-4 puta godišnje duži put.
Ovo je ono što bih voleo da nađem:
-Auto c ili d segmenta
-Godište >=2006
-KM do 100.000
-Prvi vlasnik sa komplet servsinom knjigom (pošto je ovo skoro nemoguće, može i neki proveren plac da dođe u obzir)
-Nije presudno da li je diesel ili benzin, pre bi uzeo dobrog diesel ali ga je teško naći
Marka/model....u principu mije sve jedno, samo da je nešto što se ne kvari i što je jeftino za održavanje a nije preskupo
Gledao sam do sad Xsaru Picassa, Forda Focus, i Hondu Jazz (znam da je nešto manja ali mi se puno sviđa)
Svi saveti i predlozi su dobrodošli....
Hvala
Ovo je ono što bih voleo da nađem:
-Auto c ili d segmenta
-Godište >=2006
-KM do 100.000
-Prvi vlasnik sa komplet servsinom knjigom (pošto je ovo skoro nemoguće, može i neki proveren plac da dođe u obzir)
-Nije presudno da li je diesel ili benzin, pre bi uzeo dobrog diesel ali ga je teško naći
Marka/model....u principu mije sve jedno, samo da je nešto što se ne kvari i što je jeftino za održavanje a nije preskupo

Gledao sam do sad Xsaru Picassa, Forda Focus, i Hondu Jazz (znam da je nešto manja ali mi se puno sviđa)
Svi saveti i predlozi su dobrodošli....
Hvala
Comment