passat B5 i Audi A4 hitno jako.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • jovan30
    CBC Senator
    • 07.05.2006
    • 322
    • Beograd

Re: passat B5 i Audi A4 hitno jako.

I ovaj auto koji ja vozim su kod nas obicno manje ili vise u losem stanju, nije poenta u tome da li neko vozi skup ili jeftin auto, poenta je sto na auto gleda kao na hrpu lima koja ide dok ide... nemamo mi osnovnu vozacku kulturu.
    A sto se tice izbora oko 5K eur
    (klasa Grande Punta 2-3 godine starog ili tako nesto)
    Recimo ovo ? mislim da je takav auto iz 2006 oko 5-6K eur, prostraniji je od Zastavinog Punta i mislim da moze da posluzi kao auto za malo duzi put povremeno.

Comment

• deki-ascona
      Bio nam je drug! RIP
      • 10.04.2007
      • 2118
      • NI , Trosharina

...pa se shodno tome ako vozis Logana ili Punto vecina te ceni kao nekog ko, eto, skrpava kraj sa krajem...
      Eto, mi sa asconama spavamo vec godinama ispod mosta...
      Originally posted by Valent Vudriga
      ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
      Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.

Comment

• maxx79
        CBC Veteran
        • 21.02.2009
        • 106
        • Pancevo

Originally posted by jovan30
        Sto se tice zivotnog standarda kod nas, 900-1000 eur mesecno je neka donja granica da se prezivi, ako iznajmljujes stan i imas kredit za auto. Znaci kad dvoje u porodici rade za 450-500 eur, placa se stan, rata za auto (klasa Grande Punta 2-3 godine starog ili tako nesto) i taman da se sve uklopi u taj neki kucni budzet od 1000 eur i da ne ostane nista za stednju, more, bolju garedorbu... to nista.
        s obzirom da JAAAKOOO mali broj stanovnika u Srbiji na nivou porodice ima primanja od oko 1000 eura,onda ogromna vecina ljudi u Srbiji nije prezivela,i ljudi koje vidjamo po ulicama su pokojnici samo to jos ne znaju....

ili bar ti ljudi nemaju kredit za auto i nisu podstanari....

ljudi,sta vam je,po centralnoj i juznoj Srbiji ljudi rade za 15,20 hiljada din mesecno.....i to cesto samo jedan zaposlen u porodici.......kakvih crnih 1000eura mesecno....

izvinjavam se na offtopicu,ali ne mogu da odolim

Comment

• CikaKure
          CBC Senator XXL
          • 14.08.2005
          • 668
          • Beograd

Maxx, koliko cenis da kosta dostojanstveno podstanarstvo za porodicu u Beogradu, i na koliko cenis ratu kredita?

Comment

• jovan30
            CBC Senator
            • 07.05.2006
            • 322
            • Beograd

Maxx, stan u Beogradu za četvoročlanu porodicu 250 eur minimum, rata za auto 150 eur, troškovi za auto 100 eur, komunalije 100 eur i 400 eur za hranu i eventualno neki komad garderobe i došli smo do cifre od 1000 eur mesečno.

A to što pominješ da rade i za 15000 u centralnoj Srbiji, zaista mi je žao zbog toga, ali ja ne znam kako ti ljudi preživljavaju i koji su to poslovi, pretpostavljam oni poslovi gde lako moze da se nadje zamena i gde i onako ceka gomila njih da rade to, pa makar i za manje pare, zato je toliko slabo i placeno, nije to problem do posla, problem je u ponudi i potraznji.

Comment

• zverko
              CBC Senator XXL
              • 19.08.2005
              • 7085
              • BGD
              • Audi A4

ni jednopodstanarstvo ne moze biti dostojanstveno jer kad dodje prvi i treba da das pare za kiriju ko da si ih pocepao ili obrisao pedu sa njima. tako sam se ja bar osecao dok sam bio podstanar. nikada nisam zalio ni za cim i na svakave gluposti umem da potrosim i dan dans ali pare za kirju me boleeee ne mogu da ih prezalim.
              deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• Millan
                CBC Član
                • 25.12.2009
                • 39
                • Nis

Dodji druze malo na jug Srbije pa ces da vidis i kako inzinjeri masinstva(kao moja keva npr.)rade razonorazne poslove i imaju platu celih 20000,a ucili skolu celi zivot,pa onda tako pricaj...

Comment

• zverko
                  CBC Senator XXL
                  • 19.08.2005
                  • 7085
                  • BGD
                  • Audi A4

odlazimo polako od teme tako da je bolje da stanemo sad ovde... jedne stvari moraju biti svesni svi. 20000dinara u beogradu i u prokuplju nema istu vrednost.
                  deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• maxx79
                    CBC Veteran
                    • 21.02.2009
                    • 106
                    • Pancevo

Originally posted by jovan30
                    Maxx, stan u Beogradu za četvoročlanu porodicu 250 eur minimum, rata za auto 150 eur, troškovi za auto 100 eur, komunalije 100 eur i 400 eur za hranu i eventualno neki komad garderobe i došli smo do cifre od 1000 eur mesečno.

A to što pominješ da rade i za 15000 u centralnoj Srbiji, zaista mi je žao zbog toga, ali ja ne znam kako ti ljudi preživljavaju i koji su to poslovi, pretpostavljam oni poslovi gde lako moze da se nadje zamena i gde i onako ceka gomila njih da rade to, pa makar i za manje pare, zato je toliko slabo i placeno, nije to problem do posla, problem je u ponudi i potraznji.

pa najverovatnije ni ti sami ljudi ne znaju kako prezivljavaju,ali eto prezivljavaju........a u pitanju su cak i inzinjeri,kako smo videli iz Millanovog posta...

inace,verujem da se vrlo retko u praksi u Beogradu desi da neko i zivi kao podstanar i placa ratu kredita za auto......mislim,vrlo retko moze neko sve to finasijski da izdrzi.....obicno ljudi ili samo zive kao podstanari,a voze neki jugo ili vec otplacen auto(skromnije vrednosti),ili zive u svom stanu(sa roditeljima) a placaju ratu za auto...

Comment

• Chubbs
                      Everybody lies
                      • 29.01.2006
                      • 5807
                      • Novi Sad
                      • Audi A6 1.8T

udaljili smo se od teme, misljenja su izneta, na pokretacu je da odluci hoce kupiti ili ne. poruka mnogih je da kupi nesto jeftinije, ali sto ljudi, sto cudi, sto zena, dvesta sisic
                      You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
                      Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
                      Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

Working...
                      X