jel moze neko da mi pomogne,treba da kupim kola ja sam zagrejan za pasata b5,ali mom caletu su natrpali u glavu da ne uzima pasata kao skupi su delovi jako puno trosi,pa mi treba pomoc dali su skupi delovi za pasata b5...prosecna plata mog oca je 40 000 din.hitno mi treba pomoc.
problem je ne znam koji pasati b5 imaju euro 3 motor od koje godine!cuo sam za diesele ako je TDI DI CRVENO ONI IMAJU EURO 3 ali ne znam za benzince sada dali je to istina!nebitno dali diesel ili benzin...pa ako mozes da mi kazes ako znas koji ima euro 3 motor i koji je skuplji za odrzavanje!!!!pricao sam sa ujakom on kaze npr.kad bi ga udario malo s`preda ako probijem hladnjak i od klime neki djavo da kosta jako puno!god passata i audija od 98 do 2000...
pa dali mozes da mi pomognes i da mi napises ukratko cene delova!!!!!!
xvala unapred !
problem je ne znam koji pasati b5 imaju euro 3 motor od koje godine!cuo sam za diesele ako je TDI DI CRVENO ONI IMAJU EURO 3 ali ne znam za benzince sada dali je to istina!nebitno dali diesel ili benzin...pa ako mozes da mi kazes ako znas koji ima euro 3 motor i koji je skuplji za odrzavanje!!!!pricao sam sa ujakom on kaze npr.kad bi ga udario malo s`preda ako probijem hladnjak i od klime neki djavo da kosta jako puno!god passata i audija od 98 do 2000...
pa dali mozes da mi pomognes i da mi napises ukratko cene delova!!!!!!
xvala unapred !
Comment