U zadnjem trenutku sam promenio misljenje i resio nesto jeftinije da kupim, imam kombinaciju da mi prijatelj uveze auto koji kosta sa carinom i porezom izmedju 3000 i 3500evra. vec sutra treba da mu javim sta bih hteo od automobila posto treba da mu stigne naredne nedelje tura iz italije. U toj ceni se uklapam sa seat ibicom onoj do 2002god, ima opel astre, megane, fiat stili i drugi u toj klasi. neznam za koji da se odlucim inace treba mi auto sa 5 vrata, benzinac, koji nije zahtevan za ugradnju plina. Daj te mi neku preporuku svaka je dobrodosla! Gledao sam i onog scenika do 2003 god, ford fokusa, nisan almeru sta mislite o tim automobilima valja li sta, koji se izdvajaju po pouzdanost i isto mi je bitno potrosnja i cene odrzavanja. Unapred vam hvala!!!
pomozite u izboru automobila!!!
Collapse
X
-
Re: pomozite u izboru automobila!!!
Mislis zavrsnu obradu...1.4 trosi od 9-11l po gradu,ide prosecno ili ispod proseka,od sedista me bole ledja posle 1h voznje,a po rupama mi otpadaju bubrezi...za 3000-3500e sa carinom i pdv-om ne moze da nadje pristojnu ibizu,a kamoli astru,stila,focusa itd...zato sam mu i napisao punta...i to 1.2 16v,koji ce da pokida po gradu mnogo ozbiljnija vozila,a nece da predje 9l
Comment
-
-
Za 3500e mogu da nadjem i opel astru i ford fokus i seat ibicu i pezo 307 i ostale u klasi i to u dosta dobrom stanju nista losije od onih na auto pijaci koji kosta ju 1000 vise. Stvar je u tome da mi se niko ne ugradjuje na cenu auta punto naprimer bi kostao do 2500e. Daj recite mi ponovo vas pitam sta od ovih automobila valja? Poz
Comment
-
-
Sa fokusom svakako neces pogresiti, samo obavezno navedi koji motori su u opticaju posto su neki Fordovi motori
problematicni za plin, mada mislim da ovi aktuelni samo treba da imaju i flashlube-dodatni deo koji sluzi za zastitu
pojedinih sklopova da sad ne ulazim u objasnjavanje - ovo poskupljava ugradnju za 50-tak evra i eksploataciju jer
je to prakticno sistem koji ubrizgava odredjenu tecnost koju moras dolivati. Mada to realno znaci da ces preci koju hiljadu km
vise dok ti se uredjaj otplati, nista strasno.
Sa druge strane Stilo bi trebalo da ima najnizu cenu od ovih koje si naveo, a vidis i sam da ih ima milion po Srbiji - jeftini delovi,
imas dosta dobrih majstora (a veruj mi kod kupovine polovnjaka najbitnije ti je da za konkretan model imas dobrog i postenog
majstora, posto ce se kvarovi neminovno javljati).Live together, die alone.
Comment
-
-
Originally posted by legendapunta...i to 1.2 16v,koji ce da pokida po gradu mnogo ozbiljnija vozila,a nece da predje 9lFiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
Konacno i ja imam auto :-)
Comment
-
-
Nemam iskustva sa fordom ali sam citao da su im benzin motori dosta dobri, u opticaju bi bio motor 1.6 i 1.8l model sa 5 vrata, interesuje me uvezi forda konkretno benzince dali imaju neke problematike na motoru, dali ima taj leteci zamajac idr ako me razumete sta mislim. Sto se tice stila nije los na oko, nisam se vozio u njemu kao ni u fordu ali dopadljiv auto. Sto se ugradnje plina tice koliko bi me to kostalo za forda fokusa i da napomenem cuo sam da modeli posle 2001 dosta bolji. Znacei uzeo bih najverovatnije 2002 god. Reci te mi nesto za opel astru benzince kakvi su oni ?
Comment
-
-
Prvo,gledao sam vozila na autoscout24 i na mobile.de i zavisi koje godiste hoces u kojoj boji i sa kakvom opremom...focus benzinac 1.8 zetec moja preporuka i plin ti ne bih preporucio,jednostavno nije za taj motor...astru ako mozes uzmi 1.8,podnosi tng bez problema...ako moze neka ti uveze auto iz Switzerland,Deutchland eventualno Austrije...najgora vozila su iz Italije i Spanije
Comment
-
-
Nista bez plina, zbog ekonomike, inace bih uzeo dizela koji u svakom pogledu bez ugradnje plina na benzinca ispada mnogo isplativiji. Cekam odgovor od prijatelja sta ima na lageru posto kupuje u paketu sa auto placa u italiji inace ima i dobrih autica i losih onako mesanija. Videcu sta ima pa javljam kasnije. Poz
Comment
-
-
1: almera 1.5
2: focus 1.6
A ako ti oblik i namena karoserije ne smetaju definitivni pobednik je mitsubishi space star 1.3, strasan auto za malo para.
Ima ih po Nisu na taxi-u koliko ti volja pa izadji provozaj se, bices odusevljen.Glupost nas je do ovde dovela, glupost ce nas i izbaviti.
Homer J. Simpson
Comment
-
-
Originally posted by francez27Za 3500e mogu da nadjem i opel astru i ford fokus i seat ibicu i pezo 307 i ostale u klasi i to u dosta dobrom stanju nista losije od onih na auto pijaci koji kosta ju 1000 vise. Stvar je u tome da mi se niko ne ugradjuje na cenu auta punto naprimer bi kostao do 2500e. Daj recite mi ponovo vas pitam sta od ovih automobila valja? Poz
Comment
-
-
Originally posted by francez27Nemam iskustva sa fordom ali sam citao da su im benzin motori dosta dobri, u opticaju bi bio motor 1.6 i 1.8l model sa 5 vrata, interesuje me uvezi forda konkretno benzince dali imaju neke problematike na motoru, dali ima taj leteci zamajac idr ako me razumete sta mislim. Sto se tice stila nije los na oko, nisam se vozio u njemu kao ni u fordu ali dopadljiv auto. Sto se ugradnje plina tice koliko bi me to kostalo za forda fokusa i da napomenem cuo sam da modeli posle 2001 dosta bolji. Znacei uzeo bih najverovatnije 2002 god. Reci te mi nesto za opel astru benzince kakvi su oni ?
Ford je inace dosta dobar auto, jedino sto me iritira kod njega je sto ne prednjaci ni u cemu. I jako su im siromasne opreme.OPEL Astra 1.6i
OPEL Kadett 1.6
ŠKODA Favorit
Comment
-
Comment