pomozite u izboru automobila!!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • sErGiO
    Moderator
    • 30.01.2007
    • 2769
    • Neko selo pored Beogr
    • Alfa Romeo 156SW

Re: pomozite u izboru automobila!!!

Dobro ispregledaj tog Forda pre nego što ga kupiš. Moj dobar drugar je kupio baš 1.6 i vozika ga već jedno 3-4 godine ali uložio je u njega minimum 3 soma evra. Nema šta nije menjao i popravljao Meni se auto lično dopada ali ne znam da li je on naleteo na loš primerak ili je taj auto generalno loš. Samo kažem dobro pazi šta kupuješ

Comment

• francez27
      CBC Član
      • 28.09.2009
      • 40
      • Nis

Na sta konkretno da obratim paznju, koje su im mane?

Comment

• sErGiO
        Moderator
        • 30.01.2007
        • 2769
        • Neko selo pored Beogr
        • Alfa Romeo 156SW

Ne mogu da ti kažem koje su im mane, znam za konkretan slučaj. Znam da je na primer menjao neki stabilizator (valjda se tako zove) na trapu nekoliko puta jer je od lošeg materijala i često ode, za repariranu letvu volana je dao 400e, i još mnooogo nekih sitnica. Malo, malo pa mi se žali da je nešto radio na autu. Ponavljam, ne znam da li je samo on naleteo na loš ili je to malo raširenija pojava

Comment

• somi_kac
          CBC Senator XXL
          • 03.04.2009
          • 796
          • Kać

To je posledica delova loseg kvaliteta, a za letvu si u pravu. Mozda je mogao naci i jeftiniju reparaciju, ili uzeti polovnu. Sve u svemu nista manje para za taj deo, nego kod ostalih proizvodjaca istog godista.
          Ma to su Zetec motori, japanstine, to ide i do 750.000 bez problema. Samo da uzmes neki odrzavan primerak, da nemas puno ulaganja u njega...
          OPEL Astra 1.6i
          OPEL Kadett 1.6
          ŠKODA Favorit

Comment

• ada
            CBC Senator XXL
            • 04.06.2005
            • 2375
            • Novi Sad
            • Svasta nesto

Somi je upravu da je zamajac za fokusa i mondea ali tddi kod fokusa i tdci 23000 dinara, i somi fokus tddi ima plivajuci cisto da budes upucen.
            Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
            Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
            Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
            Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

Working...
            X