Zbunio si me brate jer kada sam te pitao zasto su jeftiniji automobili na autoplacu 500e i vise napisao si "Jeftiniji su zato sto su izuvoza pa treba da ih registrujes i onda te izadje isto." Ja i ove na nasim tablama moram da preregistrujem + prenos
Sta znaci SR kod golfa?
da,ali ne moras odmah,nego kada mu istekne registracija,ali ces platiti i preregistraciju,sve u svemu dosta je para,ali tako je to sa kolima.Investicija koja se ne isplati,ne mozes da zaradis na autu,mozes samo da izgubis Sr ti je oprema,kod prvih golfova ,nema klimu...ali ima 4 podizaca
pogresio sam 2001 je edition...pa ima klimu mislim automatsku....sve u hromu,kao sportski,gti.Plavo-crni enterijer,na pragovima ima edition nalepnicu........Najbolja Vw oprema je highline(koza,automatik,navigacija)ali opet ne mora da znaci,ima highline da pola tih stvari nema Ako kupujes svabu neces imati neku opremu stekaju se mnogo i obavezno stavi neku zastitu,kradu se ko ludi...Ja sam imao Zeder i mogu ti reci da nije losa stvar
sada sam trazio na jednom sajtu pa nigde da pise u opremi da 4ka ima klimu?? Upisao sam u pretazi da ima klimu i izadju nekoliko auta ali u opisu gde pise oprema nigde ne pise da ima klimu?
Gde se nalazi filter za vazduh, gde je obelezeno 1 ili na mestu gde je obelezeno sa 2?
verovatno si nesto pogresio,od 100 4-ki 90 ima klimu.Ranije 4-ke nemaju sve,uglavnom 1.4,16 sr i poneki 1.9 tdi,a od 2000 vecina ima.Pod brojem 1 se nalazi,a na ranijim se nalazi iza akumulatora. http://www.polovniautomobili.com/oglas5 ... f_4_16_sr/ evo ti jedan sr u full-u automatik,aut.kilima,bord,4 podizaca.......
koliko sam uspeo da saznam sr je od neke nemacke reci a znaci raznovrstan.
Pa pretpostavio sam da je pod brojem 1, i lik kaze auto redovno odrzavan a kada vidim da uvlaci vazduh bez filtera (vidi se na slici iznad), jer nije spojeno crevom sve mi je jasno...
gledao sam ranije i taj auto i nigde u opisu ne pise da ima klimu
Comment