Budzet 4000e...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • nikola_VUK
    CBC Senator XXL
    • 20.09.2005
    • 317
    • Podgorica - Novi Sad
    • Mercedes vaneo 1.7

Re: Budzet 4000e...

O alfi nemoj ni da razmisljas, znas i sam da hoce da se kvari a sa dva vozaca uvek ce da bude frka ko je kriv, a i potrosnja nece biti mala. Elem, ja sam skoro uzeo FIat pandu, u odnosu na punta ima daleko vise prostora za sedenje, gepek je ekstra mali, toliko je lagana za voznju da je to smesno nije za neke preduge voznje ali mi smo isli s njom 3-4 puta do mora bez problema sa non stop upaljenom klimom, inace motor je 1.2 8v 65ks.

Comment

• slow train
      CBC Član
      • 28.10.2009
      • 20
      • Novi Beograd

Imas Punta 2003-2004 godiste, benzinca za te pare i bog da te vidi. Mali potrosac, lak za odrzavanje, servisi na svakom cosku. Samo izbegavaj van varijante, bele i obavezno ga vozi kod majstora na detaljni pregled.
      Preskoci dizelase i renoe. Francuzi su skupi za odrzavanje, a kad dizelasu nesto rikne, to ces bas osetiti. Sto mladji i u sto boljem stanju i uzivaj.
      S obzirom da imas 2 vozaca, bolje uzmi obican Punto, jer sporting i tako ima unistem menjac, tako da ce tvoja sestra da se muci sa njim ako nije vicna.

Comment

• supic dejan
        CBC Veteran
        • 11.07.2006
        • 146
        • Novi Sad

Za tu kilometražu koju prelaziš, možeš i taxijem. Mala šala. Ali po mom mišljenju na tih 5000km godišnje koji god ispravan auto da izabereš, pa i u ne baš sjajnom stanju će te lepo služiti, jer 100000km za benzinca nije mnogo, ali Vama za tu km treba 20 godina eksploatacije.

Comment

• milan.nikolic91
          CBC Član
          • 20.09.2008
          • 30
          • Surdulica

O Puntu niko nema losu rec..Svi imaju uglavnom pozitivna iskustva.Sporting sam vec shvatio da treba da izbegavam,tako da necu ni njega.Sveo se izbor na Clio i na Punto. Prednost ima Punto ali necu ni Clio da ispustim ako naidjem na neki dobar primerak.
          Originally posted by supic dejan
          Za tu kilometražu koju prelaziš, možeš i taxijem. Mala šala. Ali po mom mišljenju na tih 5000km godišnje koji god ispravan auto da izabereš, pa i u ne baš sjajnom stanju će te lepo služiti, jer 100000km za benzinca nije mnogo, ali Vama za tu km treba 20 godina eksploatacije.
          Nema potrebe da se salis apsolutno si upravu. Ali nisam ja za to kriv vec ovi politicari koji pune dzep.(ali necemo o tome)
          Realnost je da ne mozemo da prelazimo velike kilometraze kao Nemci,Grci..

Originally posted by slow train
          Imas Punta 2003-2004 godiste, benzinca za te pare i bog da te vidi. Mali potrosac, lak za odrzavanje, servisi na svakom cosku. Samo izbegavaj van varijante, bele i obavezno ga vozi kod majstora na detaljni pregled.
          Preskoci dizelase i renoe. Francuzi su skupi za odrzavanje, a kad dizelasu nesto rikne, to ces bas osetiti. Sto mladji i u sto boljem stanju i uzivaj.
          S obzirom da imas 2 vozaca, bolje uzmi obican Punto, jer sporting i tako ima unistem menjac, tako da ce tvoja sestra da se muci sa njim ako nije vicna.
          Taj majstor me muci...Ako mi se zasvidja neki auto u Kraljevu i odem da ga vidim kako da znam kod koga da oteram auto(ja se izvinjavam ako je ovo glupo pitanje) a retko koji majstor zeli da podje sa tobom i da gubi ceo dan..

Comment

• dris
            CBC Veteran
            • 24.01.2008
            • 172
            • Novi Sad

Taj majstor me muci...Ako mi se zasvidja neki auto u Kraljevu i odem da ga vidim kako da znam kod koga da oteram auto(ja se izvinjavam ako je ovo glupo pitanje) a retko koji majstor zeli da podje sa tobom i da gubi ceo dan..
            zato izdvojis 40-50e i das majstoru, i da vidis kako ce krenuti sa tobom, ako treba i u Suboticu

Comment

• vracarac
              CBC Senator XXL
              • 04.11.2007
              • 364
              • Beograd
              • Opel Astra G

Imash i Corsu C 1.2 75ks...
              Opel Astra G 1.8 16V - Opel club Srbija

Comment

Working...