Renault Megane 1.5 DCI VS. Peugeot 307 1.6 HDI

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • razor81
    CBC Član
    • 03.06.2010
    • 21
    • BGD

Re: Renault Megane 1.5 DCI VS. Peugeot 307 1.6 HDI

Ja se ziv iscima al nikako da nadjem neki dobar primerek bilo kog od ovih automobili a da cena nije previsoka. Ne znam vise na koje auto placeve da idem. Bilo bi lepo ako neko ima dobra iskustva sa nekim placem da napise ili da posalje poruku

Comment

• gorans
      CBC Senator XXL
      • 09.03.2010
      • 1525
      • Beograd

A sta si ocekivao,da nadjes dobar primerak po ceni loseg? To nema nigde,pa ni kod nas.

Comment

• Dragon
        CBC Senator XXL
        • 15.11.2006
        • 963
        • Beograd

Cisto sumnjam da ces na placu nac neki ekstra primerak. Bolje prati oglase, pa kad izleti neki auto od vlasnika...ali muka je to, moze i mesecima da traje.

A sa druge strane dobar auto se brzo proda. Ja jurio neki mali auto za zenu i pobegla mi Micra ispred nosa, bukvalno za 20 minuta. A bila je samo jedan dan u oglasima.
        Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.

Comment

• gileip
          CBC Član
          • 14.12.2009
          • 11
          • Obrenovac

Za 7000 evra dobar primerak Pežoa 307 2006-to nećeš sigurno naći. Takav primerak košta od 8-9000 evra. Znam iz sopstvenog iskustva kad sam pred novu godinu kupovao auto u toj klasi.
          Moj primerak C4 je koštao 8450 evra, ali je napravljen novogodišnji popust za sva vozila na lageru i ja sam ga uzeo za 7900.
          Auto je stvarno očuvan, malte ne kao nov i u servisu pregledan i bez ikakvih mana, tako da sam uspeo da dosta povoljno prodjem u odnosu na kvalitet koji sam dobio.
          Doduše odmah uradjen veliki i mali servis i promenjen kondenzator klime (kažu da je to velika greška na PUG vozilima novije generacije), tako da je sve ispalo oko 8600 evra.
          Tako da ako kupuješ Pežoa 307 to godište moraš da računaš na tu cenu. Pozdrav.

Comment

• budza
            CBC Početnik
            • 07.09.2012
            • 2
            • pljevlja

1.5dci postoji i sa 6 brzina,jer ga ja imam

Comment

Working...
            X