Dok sam bez veze pregledao kola u Nemackoj, naišao sam na veliki broj vozila koja su bila potopljena u ovim poslednjim poplavama po Evropi, njihove cene su nenormalno niske, tako da me ne bi čudilo da ih ovi šverceri uvezu i počnu da uvaljuju. Inače koliko sam shvatio u USA kola koja su bila poplavljena više ne mogu da se registruju, moguće da je tako i po Evropi.
Cuvajte se uvoza
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Re: Cuvajte se uvoza
Originally posted by nikola_VUKDok sam bez veze pregledao kola u Nemackoj, naišao sam na veliki broj vozila koja su bila potopljena u ovim poslednjim poplavama po Evropi, njihove cene su nenormalno niske, tako da me ne bi čudilo da ih ovi šverceri uvezu i počnu da uvaljuju. Inače koliko sam shvatio u USA kola koja su bila poplavljena više ne mogu da se registruju, moguće da je tako i po Evropi.Originally posted by zoranbgnemci i nemacki automobili postadose ko Čak Noris... sve su oni..
Comment
-
-
Počeo sam malo da gledam kola i da planiram narednu kupovinu, imam trenutno Omegu `98, a skoro sam kupio Pandu `07 za ženu, sad se Omega prodaje. Posle poprilično istraživanja došao sam do zaključka da treba kupovati vozila koja su prešla do 100.000, u Nemačkoj po nekim za nas prihvatljivim cenama to mogu da budu samo udarena kola i u tom pretraživanju sam naleteo na baš dosta takvih kola, pošto u USA stalno ima problema sa poplavama znam da je tamo zabranjeno registrovanje vozila koja su bila popplavljena, tako da mislim da treba obraćati pažnju na te stvari...
Comment
-
-
Mislim da tu ne može gotovo ništa da se učini......jer ti naši preprodavci su poput narkomana-ne mogu da odole kada vide takav auto jer odmah pomisle KOLIKO može da se zaradi.....pre 10-ak dana sam na naplatnoj rampi sreo tri kamiona(BG tablice) punih raznoraznih automobila koji su svi do jednog bili izrazbijani.Samo sam pomislio kako će sve to lepo da se vrati u Srb sa pričom "....kao nov,vozila ga baba i sl."........pozzzz!
Comment
-
-
Klasicno Srpsko razmisljanje,ljudi posto ja licno zivim od popravke automobila i to mi je jedini izvor prihoda,i iz vise godisnje prakse mogu da kazem sledece,u Srbiji svi automobili koji dolaze iz inostranstva su ili vozila iz havarije ili sa velikom kilometrazom,ono sto bi oni bacili naravno dovozi se kod nas i to je za nase ljude nov auto,skoro sam radio Skodu Octaviu 2008 koja je presla 280 000 km, a na tabli naravno pise 110 000,a najnovija kombinacija je da nasi dileri automobila kupuju automobile iz Bugarske koji su poreklom iz Italije,kombinacija blagi uzas,vece kante u zivotu nisam video,pre bih kupio Yugo iz 90ih nego ova sr...a,tako da znate da ko kupuje vozila,da obavezno trazi original servisnu knjizicu i da jeftino a dobro ne postoji
Comment
-
Comment