Često vozim accorda 2.0 i nisam baš zadovoljan. Civic 5v mi se još manje svidja.
Moje subjektivno mišljenje je da je civic 4v a pogotovo 5v preskup za ono što nudi.
jaksa, 4v i 5v su potpuno drugačiji automobili gde je po meni 4V za klasu iznad.
šasija, enterijer, plastika unutra, međuosovinsko rastojanje (2.7m), motor (1.8 iVtec - 140KS), multilink pozadi i na kraju, made in Japan - 100%... sve ono što nije 3/5V to je 4V.
Accord je ipak skuplji ali i stariji auto, mislim na taj što si vozio.
I uopšte ne bi bio u priči da nema 20% popusta (bilo je i pre, dakle nema razloga da ne bude opet)
Jesi li razmisljao o Opel Astri h, ja je imam vec 5 meseci i oko 5000 predjenih kilometara, zasad sam zadovoljan. Na zadnjim sedistima je ok ima dovoljno mesta sedista su mekana.
Kvalitet materijala je veoma dobar, i uzivo unutra i spolja je mnogo lepsa nego na slikama.
Kokpit joj je veoma jednostavan i pregledan, prvi put kad sednes u nju moci ces lako da se snadjes sa dugmicima.
Nije lose da razmislis o nekom polovnom i za klasu iznad automobilu!
Moja prica je da sam za cenu novog Punta uzeo 7god. starog A6 2.4 V6 170 konja kome sam ugradio TNG!
Sta da ti kazem, trebas se provozati i sam se uveriti sta je bolje, ali mislim da ti je sve jasno!
Ima tu onog macka u dzaku, ali evo od coveka smo culi da i nov auto je macka u dzaku!
U firmi smo imali Oktaviju, posle 5000Km pocela je da se gasi u voznji, oterali smo je u Cacak i probni vozaci je slupali , naplatili smo osiguranje i nikad vise Oktavija!
Pre 2 god. smo kupili Fabiju 1.9TDI najneudobniji auto u koji sam se vozio, bucan motor, enterijer uzas...
Ne znam da li ti se svideo predlog Astraopc-a o Opel Astri H?
Imam u porodici Astru H, dizel, vec 4 godine. A moze da se uzme sigurnosni paket sa ESP i bocnim vazdusnim jastucima i krovnim zavesama. Ima da se uzme 1.7 dizel koji je jako dobar.
"Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?"G. Carlin
Ako sam dobro zakljucio, prihvatljive cene su ti i one od 16000 eur? Gledajuci izbor Octavije i ostalih sto si pisao u nekom od ranijih postova...
110 KS 1.7 dizel je od 14800 eur, ali mislim da dodje sa svim tim dodatcima jedno 16500 eur (tada ima i klimu, maglenke i CD, itd.), vidi na primer na sajtu Opel Komnenovic, pa tamo imas cenovnik auta i dodatne opreme i onda izaberi sta tebi odgovara.
"Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?"G. Carlin
Comment