Gradski auto za zenskog vozaca za oko 4000eur

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Ji 4Tze
    CBC Senator XXL
    • 04.05.2006
    • 806
    • bg
    • Honda CR-V 4WD

Re: Gradski auto za zenskog vozaca za oko 4000eur

Možda slikovit primer, u gepek Škode Felicie ne mogu da stanu kolica za bebu, neki safety1st model, beby confort (ono 3 u 1). Sama kolica, ne i dodaci.
    Na prednje sedište da ali to je recimo problem iz prakse u autu tog gabarita (nije neki ali čovek ne očekuje takve "probleme").

Verujem da je npr. u Fabii još teža situacija, za Getza znam komšije koji su imali još više problema zbog manjka prostora.

Comment

• sri98
      Admin od Trpeze
      • 24.10.2004
      • 7262
      • Republic of Konjarnik
      • Toyota Corolla E 210

Originally posted by kamango
      A hyundai Accent? Zadovoljava sve kriterijume.
      Matrix jos vise od Accenta
      Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• sasha015
        CBC Veteran
        • 29.02.2008
        • 153
        • LOznica
        • Hyundai i-20

Originally posted by Zloca
        Posto se ocekuje prinova, akcenat bih bacio na funkcionalnost auta. Znaci, trebao bi da ima 4/5 vrata ako nema nameru da se par godina grbi i provlaci kako bi stavila/uzela dete iz sedista, pa se grbi jer se najlakse nahrani dok sedi u svom sedistu ... Pored tog sedista koji je prikaceno na zadnjoj klupi, treba da ima mesta da dete moze da se presvuce ako se ''uneredi'', a treba tu negde da stane i decija torba sa rezervnom odecom, pelenama, vodom, nesto za grickanje, neka igracka da ne kuka u sedistu i slicno. Gepek treba da ima dovoljno prostora za kolica kad krenu u setnju, i plus dve-tri kese sa namernicama, nekoliko balona vode jer gde detetu da dajemo ovu sugavu sa cesme. Mozda nece stalno da vuce kolica, ali kupice dubak, pa ljuljasku, pa stolicu za hranjenje, pa bicikl na tri tocka, pa bicikl sa pomocnim tockicima itd. Da ne pominjem deciju sobu, krevet, dusek, pa neki stocic, stolicica, foteljica, tepih. I ko zna sta sam ja sve dovezao svojim kolima. Mislim da ce tu punto i slicni automobili napraviti mnogo problema, nece moci u gepek, vadi auto sediste, guraj pozadi na zadnje, usput sve isprljas sedista i ako si dovoljno spretan mozda ih i iscepas.
        Mozda je najbolja opcija auto sa 5-tim vratima gde se obaranjem zadnje klupe dobija dosta prostora, a opet nije glomazan auto za zenu.

Kamionce je najbolja opcija ili neki kombi do 2 tone.Mislim..............

Punto 1.2 8v,5 vrata.Sasvim dovoljno za pocetak.Posle sa "razvojem situacije" prilagodjavati se stanju i budzetu....

Comment

• Zloca
          CBC Senator XXL
          • 21.12.2005
          • 510
          • Novi Sad
          • Astra bertone turbo

Samo se ti sprdaj, ja govorim iz iskustva, imam sina od 4 god i cerku od godinu dana. Evo na sta lici moje zadnje sediste.

Naravno, moze i punto da zavrsava posao, dosta njih i voze malu decu u puntu, i u yugu, i u raznim automobilima. I to je ok, vozis sta imas i sta mozes da priustis, cutis i trpis. Ali ako imas 4000eur i zelju da kupis auto, a za pola godine stize beba, zasto odmah ne kupiti auto koji ce biti komforniji?

Sasha015 kazes, citiram: Punto 1.2 8v,5 vrata.Sasvim dovoljno za pocetak.Posle sa "razvojem situacije" prilagodjavati se stanju i budzetu.... Ja to tumacim ovako: punto ti je dovoljan za pocetak, tj. dok se ne porodis. A posle, sa rasvojem situacije, tj. za pola godine kad se porodis, prilagodi se novom stanju, prodaj punta i kupi neki auto sa vecim gepekom, mozes dodati para iz budzeta. Ah, da, ukoliko nemas od koga da pozajmis deciju opremu, budzet ce verovatno biti prazan. Odelca, benkice, pelenice, carapice, portiklice, kapice, pampers, sapunici, samponici, cesljici, krevetac, dusek, posteljine, kolica, nosiljka, autosediste i jos brdo stvari, sve to moras u startu da imas. A dete kad je malo ne smes da budes bez auta, stalno neke kontrole, vakcine, pa cas moze u sred noci da dobije temperaturu pa je vodis kod lekara... tako da onu opciju - prodas auto pa natenane trazis drugi ne bih preporucio.
          Evo, ja sam ovih dana gledao da kupim auto koji bi mi odgovarao, i razmisljao sam o renaultu meganu 1.9dti. 2001-2002. godiste, tu se cena krece, ispod 4000eur, ima 5-ta vrata, solidan gepek, dosta snage, a trosi 5 litara D2 na otvorenom, jeftiniji je od 1.9dci za odrzavanje, a i gorivo mu je 10-12 dinara jeftinije.
          Medjutim, naleteo mi je ford focus karavan, trenutno se carini, bice u "automobili clanova" uskoro.
          MESTO ZA VASU REKLAMU!

Za samo 1000 din mesecno! :-)

Comment

• sasha015
            CBC Veteran
            • 29.02.2008
            • 153
            • LOznica
            • Hyundai i-20

Izvinjavam se ako je neko pogresno protumacio moj post,ali stvarno nisam znao da u punto sa 5 vrata ne mogu da stanu decije sediste i kolica u gepek.Ako je tako onda sam ja u velikoj zabludi.

Comment

• Boris
              CBC Član
              • 12.10.2007
              • 97
              • BGD

Najbolje resenje bi bilo miniven...

Comment

• RANK
                CBC Senator XXL
                • 28.02.2007
                • 1635
                • Beograd
                • FIAT MAREA WEEKEND 1

Originally posted by sasha015
                Izvinjavam se ako je neko pogresno protumacio moj post,ali stvarno nisam znao da u punto sa 5 vrata ne mogu da stanu decije sediste i kolica u gepek.Ako je tako onda sam ja u velikoj zabludi.
                mogu kad se uzvadi polica, provereno
                "dok ne probam lava, za mene je svinja kralj zivotinja!"

Comment

• crnii
                  CBC Član
                  • 20.02.2009
                  • 11
                  • Cacak

Sasvim pristojan auto za grad i mali potrosac

http://www.polovniautomobili.com/oglas6 ... za_12_12v/

Comment

• radovan72
                    CBC Član
                    • 10.08.2010
                    • 15
                    • Crna Gora

motor sa tri cilindra svaka uzbrdica gas do patosa ako još i klima radi postaje veliki potrošač
                    ima dvoje vrata
                    ako se traži ibica benzinac 1.4 mpi 95ks 4 vrata to je pravo auto za grad i šire i mali potrošač i dugotrajniji motor

Comment

• Cherokee_NS
                      CBC Senator XXL
                      • 08.02.2009
                      • 802
                      • Novi Sad

Pa onda bolje da gleda onaj 1.4 mpi od 65 konja, znam da je taj isao u prethodnu generaciju Ibize
                      Mesto za vasu reklamu, za samo 100 eura mesecno!

Comment

• mrki
                        CBC Senator XXL
                        • 08.11.2006
                        • 550
                        • nis, serbia

Ako im je taj buduci auto jedini u porodici-kuci, onda neka sto pre promene planove, jer definitivno im treba sto veci auto. Ovo pricam iz licnog iskustva.
                        Ako je drugi auto u pitanju, onda nije strasno.

Comment

• Profi-Mare-Gas-Gas

Mogu ja da dam preporuku samo me interesuje da li dami treba polovan ili nov auto?

Comment

• markofpi
                            CBC Senator XXL
                            • 27.07.2006
                            • 1552
                            • Bezanijska Kosa

Polovan naravno. Ne mogu reci da niste u pravu sto se razmisljanja tice ali odluka je na kraju njihova. Jedan dan cu ih pozvati oboje da popricamo na ovu temu pa ako uspem da im otvorim oci ok, ako ne nikom nista. Ova tema postavljena iskljucivo zbog mog informisanja kako bi njima sklopio realno objektivnu pricu i kako bi bili sa onim sto ce eventualno kupiti zadovoljni u svakom smislu.

Comment

• markofpi
                              CBC Senator XXL
                              • 27.07.2006
                              • 1552
                              • Bezanijska Kosa

http://www.polovniautomobili.com/oglas6 ... spot_opre/

Sta mislite?

Comment

• markofpi
                                CBC Senator XXL
                                • 27.07.2006
                                • 1552
                                • Bezanijska Kosa

i ovo:

http://www.polovniautomobili.com/oglas6 ... iat_punto/

Comment

Working...
                                X