Ako ovo odgovorno tvrdis ja nemam sta da dodam, ali ja kad vidim ovaj budzet nisam u stanju da savetujem coveka da kupi 5-6 godina stariji auto vise klase. Nisam imao nameru da Goranu konkretno stavim primedbu vec generalno na opsti trend da se ljudima za mali novac preporucuju ishabani automobili vise klase u koje treba istresti ogromnu kolicinu novca.
www.nacionalnaklasa.com - Vesti iz automoto oblasti, noviteti, aktuelnosti iz domaceg i stranog automoto sporta.
Ovako: trenutno vozim punta kome je za 50 k km zamenjen ECU, lonac je otpao, zamenjeni su i diskovi i jos neke sitnice, dok nista od toga nije radjeno na Alemri koju sam imao, a prodao sam je sa nekih 120 k km.
cene ulja, filtera plocica su slicne za sva vozila "siroke potrosnje" pa to nije bitno.
Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
I stariji automobil, i automobil vise klase... Jel ko video budzet koji je naveo covek? Jel odrzavanje Primere isto sto i odrzavanje Punta? Ja ne razumem sto ste tako nerealni? U temi pre covek navodi budzet od maks 5000 evra a preporucuje mu se Astra Bertone od 200 ks?
bas zato mu i preporucujem da skupi jos 500-1000e i kupi TAJ auto, jer sto se "klase" tice ide primera, pa 4 slobodna mesta i tek onda punto.
Druze svaki auto se mora odrzavati, polovnjak je macka u dzaku. neka onda macka na nesto i lici.
konkretno, na ladu samaru (sad je cale vozi) sam u zadnjih godinu dana pljunuo bezmalo 200e za odrzavanje + njakanje sa elektronikom (misterija koju sam licno resio). Koliko ce me izaci odrzavanje Primere u narednom periodu videcemo...
Jos konkretnije sam zakljucio da se kupovina polovnjaka ne isplati ako ces ga menjati na 3 godine jer je skup sport promena auta.
Kolega je uzeo Novog punta na kredit i isplatice ga za 6 godina sa ratom od 100 i kusur eura (plus standardno odrzavanje itd.)
Ja sam se zaduzio takoreci za ceo iznos Primere i otplaticu ga za MAX 3 godine sa manjom ratom (naravno bice i odrzavanja).
Sta mislis nakon 6 godina sta se desava? Nista, za "iste" novce on vozio novog punta a ja Primeru. NARAVOUCENIJE: svako ima svoju filozofiju kupovine auta, bilo novog bilo polovnog.
Takodje svaki auto ima svoje prednosti i mane: primera bas i nije za "opustenu" voznju u gradskoj vrevi i to je logicno jer i nije projektovana kao "gradska zujalica".
Covek je lepo naveo da je porodican covek i ima dete, a ovaj auto moze osim voznje da mu pruzi i poprilican uzitak u tome. A razlika u ceni (nabavnoj) 500-600e.
Trazeno je misljenje sta da se kupi za 3000e, i predlozeno je da se kupi "vreme", odnosno da usteka jos koju kintu i malo bolje pogleda izbor... jer moze dosta toga finog da se nadje... jer ako za auto godisnje ode 1000e (registracija+gorivo), pa nek ode jos i 200e ali osecaj je prilicno bolji
Neznam zasto se za grad potencira mali auto jer pola metra u duzini ti ne znaci bas nista.Ljudi voze zglobne autobuse kroz naj vece guzve pa se opet provuku.Sto se tice parkiranja,gde parkiras Punta parkiraces i Opel Omegu jer nema vise varijante da ga ubodes (auto) gde ti se ukaze prostor nego su sva parking mesta obelezena i dovoljna i za velike limuzine.
Za tie pari najdobro i za odrzavanje i za potrosnja ti e punto 2 od 2000+ god, ili hundai accent 2 isto od 2000+god, malce trosat retko se rasipuvaat i za vo grad se TOP.
sta bi sa temom, jel kupljen auto na kraju?... i ja pratim ovo jel sam u istoj situaciji, cak razmisljam da odem u obliznju bulgariju jer su cene dalekko prihvatljivije a i isto mi dodje km (za te pare +300e mogao bi i scenik 01 da se nadje)
Juce me zove rodjak iz austrije i kaze sav srecan da je nasao Scenica 02 god 1,9dci za samo 4400e i pita koliko moze da dobije za njega kod nas kada ga ocarini i registruje na BG table.Kada sam mu rekao da moze da dobije max 5000e i to ako je stvarno u extra stanju,naljutio se i rekao da nije lepo da ga tako zahebavam
Comment