Dilema auto za 3000 eur.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • kapitalac
    CBC Veteran
    • 06.08.2010
    • 107
    • Banjaluka

Re: Dilema auto za 3000 eur.

I ja se slažem da je benzinac bolji izbor kod polovnih automobila starih deset i više godina. Prvo to su očuvaniji auti sa manjom kilometražom, drugo dosta niža cijena i treće nikad ne može da ima neki skup kvar koji ti je podvalio prodavac. A i prednji trap bi trebao biti očuvaniji kod nekog 1.4 benzinca nego 1.9 dizela.
    http://www.polovniautomobili.com/oglas6 ... oen_xsara/
    Mislim da vrijedi pogledati ovako nešto. Ja sam do sada imao dobra iskustva sa citroenima i pežoima a i dizeli su im dobri ukoliko žena ne zna da vozi benzinca kao moja
    I dragsteri koriste alkohol

Comment

• Zloca
      CBC Senator XXL
      • 21.12.2005
      • 510
      • Novi Sad
      • Astra bertone turbo

Meni za par dana stize Kia Rio iz Austrije, 2003.god, klima, servo, podizaci i slicno, cena na ime kupca ne bih trebala da predje 3100eur. Ako te zanima, javi se za detalje.
      MESTO ZA VASU REKLAMU!

Za samo 1000 din mesecno! :-)

Comment

• gogi11
        CBC Senator XXL
        • 26.10.2009
        • 790
        • Sever Srbije - Novi Sad

To je vrlo vrlo pristojna ponuda za 3100 treba je uzeti u obzir !!

Comment

• Dzoni_mkv
          CBC Senator XXL
          • 29.04.2007
          • 875
          • Kraljevo, Pinsk-Belorusija

Stvarno, Kia Rio je zahvalan auto. Nista komplikovano, jednostavan i pouzdan. Cena od 3100 je taman za dobar primerak.
          You tried your best and failed miserably. The lesson is: never try.

Comment

• aleksabgd
            CBC Član
            • 04.12.2009
            • 84
            • beograd

http://www.polovniautomobili.com/oglas1 ... t_306_19d/
            zahvalan automobil ,proveris torziju, motor, i ako nije havarisan to je to po mom misljenju

Comment

• ada
              CBC Senator XXL
              • 04.06.2005
              • 2375
              • Novi Sad
              • Svasta nesto

Originally posted by Dzoni_mkv
              Stvarno, Kia Rio je zahvalan auto. Nista komplikovano, jednostavan i pouzdan. Cena od 3100 je taman za dobar primerak.
              a delovi su dzabalesku!!!!

Ako ti je tata dinkic!!!
              Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
              Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
              Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
              Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

• Zloca
                CBC Senator XXL
                • 21.12.2005
                • 510
                • Novi Sad
                • Astra bertone turbo

Meni je prosle nedelje stigao auto. I ja sam imao veliku dilemu sta da kupim, ne toliko koju marku, vec da li se opredeliti za starije automobile, pa sam razmisljao o bmw 318 ili 320 '95-'96. god, ili peugeot 406 '98-'99. god, ili vectra isto '98-'99., ili uzeti mladje automobile (euro 3) za slicne pare? I gledajuci oglase 'ladno imaju istu kilometrazu ovi stariji euro 3 automobili i oni '92., '93.... Znaci, kilometraza se vraca masovno. Jos ako se uzme u obzir da je za starije automobile sve teze naci nov deo, da je primenjena stara tehnologija, stara resenja, pitanje sta ima od opreme, elektronika ce sve vise da zeza, a drzava ce uskoro da ogranici uvoz na euro 4, tehnicki ce biti rigorozniji za vozila koja nisu euro 3, verovatno ce se placati neka taksa i slicno, pa ce samim tim i cena tim vozilima da padne, a sve ce teze da se prodaju.
                Zato sam se odlucio za mladji auto, ali koji? Ovome su dizne ako crknu preko 1000eur, onome plivajuci zamajac 500eur, onaj treci ima filter za cadj zamena je 1000eur, a onaj je dobar, ali mu je veliki servis 450eur, a komplet korpa i lamela 450eur... i tako u nedogled. Moj je zakljucak: svi noviji automobili su skupi za odrzavanje! I poenta je uzeti auto kod koga neces morati odmah da servisiras nesto krupno, idealno bi bilo da kupis auto kome je uradjen servis ili zamenjen neki skupi deo skorije, a to se vidi u servisnoj knjizici. Problem je sto kod nasih prodavaca knjizica ne vredi nista, posto se uradi za malo para sa servisima kakve bi kupac zeleo da vidi i koja prati smanjenu kilometrazu na inst. tabli. Jedino resenje je kupovina auta koji poznajes, znas mu istoriju i vlasnika, ili direktan uvoz iz inostranstva.
                MESTO ZA VASU REKLAMU!

Za samo 1000 din mesecno! :-)

Comment

• vojislavbb
                  CBC Senator XXL
                  • 04.05.2009
                  • 373
                  • Novi sad
                  • Forester Turbo

Originally posted by aleksabgd
                  http://www.polovniautomobili.com/oglas197674/peugeot_306_19d/
                  zahvalan automobil ,proveris torziju, motor, i ako nije havarisan to je to po mom misljenju
                  Cak i sa ovako losih slika iz aviona se vidi da je bio havarisan u prednja desna vrata.
                  SUBARU Forester XT, Legacy SUBARU Forester Sturbo TOYOTA Celica 4WDTurbo, Celica STi
                  http://www.bud3.net/2011/08/white-lily-toyota-celica-awd-turbo/

Comment

Working...
                  X