Nesnadjeni kupac

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • vcceda
    CBC Početnik
    • 21.09.2010
    • 6
    • 47

Re: Nesnadjeni kupac

Pokusao sam da nadjem to jest da se snadjem i pogledam neki oglas za automobil na forumu ali bez uspeha.Molim za instrukcije?!Recite mi kakva su vam iskustva sa Renaultom 25 i Peugeot-om 205?Vrline i mane?Pomagajte bre???!!!!!Sto vise pitam vise padam u neodlucnosttttt.......Unapred hvala svima

Comment

• Lauda
      CBC Senator
      • 24.07.2010
      • 207
      • Zemun

Pa ti gledaš totalno različite klase automobila, znam da je za Renault 25 jako skupo održavanje, 205-ica ti je u svakom slučaju bolji izbor, mnogo ekonomičniji i jeftiniji za održavanje i delove.
      PUŠENJE ILI ZDRAVLJE - ODLUČITE SAMI

Comment

• banekg
        CBC Senator XXL
        • 06.09.2010
        • 1274
        • Nis
        • Toyota Carina e 2.0

Renault 25 sam vozio 5 godina i od svih automobila koje sam imao, najteze prezaljen (citaj nikad prezaljen). Izuzetan auto, ali bar meni, je bio preskup za odrzavanje, i registraciju jer je bio prevelike kubikaze. E sad ima 25-ica i sa manjom kubikazom.
        Long Live CBC!!!

Comment

• vcceda
          CBC Početnik
          • 21.09.2010
          • 6
          • 47

Dobro bre ljudi,pomagajte....treba mi auto i to hitno....neki old timer za do 600 eura.....Kakva su vam iskustva sa Peugotom 505?Hvala unapred

Comment

• gorans
            CBC Senator XXL
            • 09.03.2010
            • 1525
            • Beograd

Mislim da ti je ovo mnogo bolje i ekonomicnije od 505.Mnogo lakse ces naci i delove za njega a i lakse ces ga prodati nego 505.
            http://www.polovniautomobili.com/oglas6 ... ot_205_xl/

Comment

Working...
            X