moj savet prestani da razmisljas o korsi sa tim motorom,pokazao se los.elektronika pumpe cesto otkazuje a idelovi za servis preskupi .u pitanju je motor isuzu 16v.
Vozio sam ja tu Corsu 1.7DTI 2002.g. nekoh 5-6 meseci, prešao sa njom oko 10.000 km i nikakvih problema nisam imao, super autić, mali potrošač, sve najbolje o njemu, slatko sam se izvozao za male pare.
Problem kod ove moje je bio što nije imala klimu, a sve ostalo samo reči hvale.
Proveri sa nekom majstorom kakav je auto, ako je OK, moj savet je da kupuješ, naravno ako je korektna cena.
Tacno je da otkazuje elektronika pumpe,ali to se resava za nekih 150e...moze da se desi da mesa vodu i ulje,pa prilikom kupovine proveri bocicu za antifriz...to su otprilike te dve stvari koje prave problem...inace motor moze da predje i do 500.000km...delovi jesu malo skuplji u odnosu na nemacki motor,ali sve je u proseku klase
Posavetovao bi te da ne uzimas zdravo za gotovo DRAGANFORD-ovo misljene (po pravilima foruma trebalo bi da mu obrisem post ali ostavljam da mozes znati o cemu se radi) i da tu corsu sa tim motorom mozes kupiti slobodno i da je jedan od najboljih izbora ako je dobar primerak.
Cak bi i pobio misljenja ostalih za skupe delove. Apsolutno svi delovi su jeftini i konkurentni toj klasi, za delove motora ne znam ali ne bi trebalo da te zanima jer je konstrukciski to odlican motor a tako se pokazao i u praksi.
Slobodno mogu da kazem ako bi nekoga trebalo da poslusas onda sam to ja posto drzim prodavnicu delova pa znam koliko kostaju delovi u odnosu na konkurenciju a sto se tice samog auta dovoljno je reci da ga posedujem i da ga ne mazim i da bi ga uvek ponovo kupio.
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Pa i dizna za moj VW kosta 800e a ima ih 4 i nikad neznas kad ce da crkne pa ne razmisljam o tome dok se ne desi.I pored toga ljudi ne beze od VW-a pa zasto bi bezao od Opela?
Po kojim to pravilima foruma bi ti trebao da izbrišeš post od člana DRAGANFORD?
Možda zato što se ne slaže sa tvojim mišljenjem, čovek ima svoje mišljenje i iskustva, pa valjda sme to da napiše. Gde je tu demokratija?
Ne razumem čemu takvo ponašanje moderatora, ako si moderator, to ti ne daje pravo da se tako ponašaš.
Nadjite mi nekog savremenijeg dizela a da se ne kvari!
Salu na stranu, ljudi ovde kupe auto koji je presao Boga oca, hoce da nista ne ulazu u njega, a kad crkne nesto onda bude "Ajao taj auto ne valja ni cemu!!!"
Ko hoce da kupi dizela, neka izbunari auto koji ima proverenu kilometrazu i servisnu istoriju, neka ga nastavi odrzavati sa dobrim delovima i uljima, i neka sipa euro dizel na proverenim pumpama!
Taj motor u Corsi je verovatno isti sto ide i u Astru G, zeza ga malo ta nemacka elektronika (da li je Siemens ili Bosch, secam se da je alexa05 kacio listu automobila koji dele tu elektroniku i bas se ispostavlja da na svim tim autima gotovo isti problem se javlja), ali i to se u zemlji Srbiji svelo na jeftino popravljanje (racunajte da na zapadu 90% majstora radi samo zamenu, dok na Balkanu opstaje budzenje)... Blok motora je malo starije konstrukcije, solidna kubikaza a malo konja, ali to je proverena kombinacija koju Isuzu radi vec ko zna koliko godina! Samo da kazem da je u Japanu Isuzu najjaci proizvodjac dizel motora, prednjaci u odnosu na Mitsubishi, Mazdu itd...
Neradi se samo o motoru isuzu,servovolan elektricni mitsubishi,alternator i anlaser hitaci.sve brate made in japan a takva im i cena .zupcasti kais i dva spanera 200 eur i neko kaze jeftino ,mozda, za mene nije.servisirao sam opelova vozila godinama i ljudi kad kupe opelovo vozilo smatraju daje sve opel.kad cuju japan i cenu dela ????
Pa po vama ispada da je bolji Opelov 1,6d koji se ugradjivao u Kadetta i Asconu a hteo je da pali samo prve zime po izlasku iz fabrike? Ja imam Nissan 1,7d star 23god i nikad mu nije crkao ni anlaser ni alternator ni bilo sta od elektrike a sve mu je Hitachi.
Ja samo da dodam da ima mnogo razloga da se izaber pre benzinac za Corsu, nego 1.7DTI. Razlozi su mnogi. A da se ima para onda 1.3cdti. 1.7dti je super agregat u različitim snagama. Pouzdan, sa sitnijim i jeftinijim kvarovim od bilo kog novijeg dizela, ALI motor je suviše težak i veća masa je na prednjoj osovini, obično su ta vozila bila u upotrebi komercijalista u nekoj firmi, neke komponente su isključivo japanske proizvodnje...
Što se tiče redovnog održavanja, mehanika i redovni servisi su jeftiniji nego za većinu vozila u toj klasi, a pogotovo od japanaca i francuza.
Neki 1.6 16v motor i sequent plin i pesma je za mene mnogo bolji izbor!
Comment