Vozio sam ja tu Corsu 1.7DTI 2002.g. nekoh 5-6 meseci, prešao sa njom oko 10.000 km i nikakvih problema nisam imao, super autić, mali potrošač, sve najbolje o njemu, slatko sam se izvozao za male pare.
Problem kod ove moje je bio što nije imala klimu, a sve ostalo samo reči hvale.
Proveri sa nekom majstorom kakav je auto, ako je OK, moj savet je da kupuješ, naravno ako je korektna cena.
Moje mišljenje, iskustvo, a i zaključak.
Imamo li pravo na svoje mišljenje?
@DRAGANFORD
Imamo potpuno različito mišljenje, iskustvo, zaključke o tom autu, ali te podržavam u tvojim stavovima.
P.S.
Stvarno nisi nikad rekao da je auto sranje, to pokušava neko da ti podmetne.
Zupcasti kais i 2 spanera su 100eur a ne 200eur i opet kazem nemoj da siris dezinformacije/ koje dezinformacije cena original GM delova poredis sa cenom aftermarket delova. pa valjda musterija ima pravo da bira koji ce deo da kupi i kolko ce da plati. meni kao majstoru potpuno je svejedno koji deo ugradjujem ,moj rad kosta koliko kosta bez obzira na kvalitet i cenu kupljenih delova
Recimo da je 200eur veliki servis sa OEM delovima, kako onda mozes da spominjes da je skup veliki servis? kad je za sve ostale toliko i vise sa OEM delovima.
A kao sto cheroke kaze zasto bi placao litens spaner u GM kutiji 100eur kada potpuno isti taj litens moze kupiti za 50eur u na pr. INA, Ruville ili SKF kutiji?
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
ZASTO ljudi kupuju original delove i placaju duplo vise od aftremarket delova? stvar poverenja i novca, vode se logikom daje originalni deo ipak najbolji deo.zasto je moja musterija kupila za svoje vozilo akumulator od 60ah i platila 18.000din original,to nezna ni on sam
Zbog reklamiranja koje nije platio, zbog dosadnog stava koji nam netreba, zato što pamtuje a ne kaže ništa korisno sem da naglasi da je majstor i zbog uvrede moderatora kojem je rekao da nema pojma (ne tim rečima da ne bi tražili) zato što je trgovac a on je jelte majstor koji koji kaže da zapušena dizna izaziva izostanak varnice i to nikad nije objasnio do kraja, daklem nalupao se najgore, a trgovac je mehaničar i kao svaki dobar trgovac sasvim sigurno se bolje razume u nabavku i kvalitet delova od bilo kog majstora što ih samo kupuje.
Povratne informacija je uvek veća kod trgovaca koji prodaju delove jer ih prodaju više nego što ih pojedini majstori ugradjuju.
Ajd' da i ja kao verovatno jedini (naravno uz Slobu) na ovom forumu profesionalni ,,japanac'' kazem koju: tom motoru su jedina mana relativno skromne performanse, ali se i to u laganoj corsi dobrano kompenzuje tako da je auto za svaku preporuku-nikako izbegavanje
Sto se cena delova i servisa tice kolega M je sve objasnio, cene su sasvim pristupacne. Postoji varijanta sa manuelnim i automatskim spanerom zupcastog kaisa(za ovu prvu postoje i japanski GMB spaneri, jeftini a extra kvalitetni), a kao sto neko rece jedino kvarljivo i malo skuplje na ovom motoru je sve ono sto nije japansko.
Glupost nas je do ovde dovela, glupost ce nas i izbaviti.
Comment