Cao,
imam nameru da promenim auto, pa u obzir dolazi i neka kupovina sa auto-placa. Ali, kako danas preko 90% placeva drze ljudi koji bi da prevare kupce i uvale sve i svasta, ideja mi je da pokrenem temu gde bi mogla da se cuju pozitivna misljenja.
Nije mi zelja da ovde citamo reklame i hvaljenja auto-placeva, tipa... moj ortak drzi auto-plac, posten je, sve regularno, odlicni automobili i slicno.
Poenta je da oni koji su imali pozitivna iskustva (ako takvi uopste postoje) pri kupovini na auto-placevima napisu nesto o tome i zasto neki plac preporucuju... sta je to sto zbog cega bi ja ili neko drugi trebalo da se odlucimo za njih.
imam nameru da promenim auto, pa u obzir dolazi i neka kupovina sa auto-placa. Ali, kako danas preko 90% placeva drze ljudi koji bi da prevare kupce i uvale sve i svasta, ideja mi je da pokrenem temu gde bi mogla da se cuju pozitivna misljenja.
Nije mi zelja da ovde citamo reklame i hvaljenja auto-placeva, tipa... moj ortak drzi auto-plac, posten je, sve regularno, odlicni automobili i slicno.
Poenta je da oni koji su imali pozitivna iskustva (ako takvi uopste postoje) pri kupovini na auto-placevima napisu nesto o tome i zasto neki plac preporucuju... sta je to sto zbog cega bi ja ili neko drugi trebalo da se odlucimo za njih.

, pa naravno da ne postoji deda mrazevi, kao ni auto-placevi na kojima bi se obavila savrsena kupovina. Ali, svakako da postoje razlike izmedju pojedinih placeva. Ako ti neko proda auto sa manom koja izadje na videlo posle 6 meseci i pritom ni prodavac nije to mogao da zna i predvidi, nije isto kao kada ti namerno sakrije nedostatke auta koji kupujes. Svestan sam da ne postoji plac na kome moze da se kupi auto kao da je izasao iz fabrike, ali potenciram na razlici izmedju onih koji namerno i tendeciozno skrivaju mane i pokusavaju da predju kupca, od onih koji manje-vise rade korektno. Meni zanimaju ovi drugi.
Comment