Neki plac za preporuku...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • nicolas
    CBC Veteran
    • 17.11.2007
    • 175
    • Beograd

Neki plac za preporuku...

Cao,

imam nameru da promenim auto, pa u obzir dolazi i neka kupovina sa auto-placa. Ali, kako danas preko 90% placeva drze ljudi koji bi da prevare kupce i uvale sve i svasta, ideja mi je da pokrenem temu gde bi mogla da se cuju pozitivna misljenja.
    Nije mi zelja da ovde citamo reklame i hvaljenja auto-placeva, tipa... moj ortak drzi auto-plac, posten je, sve regularno, odlicni automobili i slicno.
    Poenta je da oni koji su imali pozitivna iskustva (ako takvi uopste postoje) pri kupovini na auto-placevima napisu nesto o tome i zasto neki plac preporucuju... sta je to sto zbog cega bi ja ili neko drugi trebalo da se odlucimo za njih.
  • civi
    CBC Senator XXL
    • 26.07.2005
    • 1492
    • Pozarevac

Re: Neki plac za preporuku...

Tako nesto ne postoji , kao ni cevapi za dinar , ni dedamraz , ni ....
    Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
    - Kako to misliš, kočim?

Comment

• gorans
      CBC Senator XXL
      • 09.03.2010
      • 1525
      • Beograd

Kupovina auta je uvek rizik,bilo da kupujes od vlasnika,svercera ili sa placa.U bilo kom slucaju trebas biti pazljiv i da povedes nekoga ko se razume u automobile.Treba biti realan i svestan da posle bilo koje kupovine auta moras da imas neku paru sa strane za nedaj boze jer uvek postoji sansa da dodje do nekog kvara,bilo da je on prikriven od strane prodavca ili da je iznenada nastao nakon kupovine.

Comment

• cherokee
        CBC Član
        • 08.11.2007
        • 51
        • Sabac/N.Beograd

Car system Sabac, nije plac ali prodaju polovna vozila uglavnom Peugeot i Citroen i jos nisam cuo da se neko zalio na njih! Kod njih smo kupili Punto 1.9 D, tast je kupio 307 1.6b, brat Opel Vectru 1.8 a moj kum 307 1.6 HDI i niko nije imao problema sa automobilima.

Comment

• Boris
          CBC Član
          • 12.10.2007
          • 97
          • BGD

Ja imam pozitivna iskustva sa Auto Holliday iz Sapca.

Comment

• nicolas
            CBC Veteran
            • 17.11.2007
            • 175
            • Beograd

Ha, pa naravno da ne postoji deda mrazevi, kao ni auto-placevi na kojima bi se obavila savrsena kupovina. Ali, svakako da postoje razlike izmedju pojedinih placeva. Ako ti neko proda auto sa manom koja izadje na videlo posle 6 meseci i pritom ni prodavac nije to mogao da zna i predvidi, nije isto kao kada ti namerno sakrije nedostatke auta koji kupujes. Svestan sam da ne postoji plac na kome moze da se kupi auto kao da je izasao iz fabrike, ali potenciram na razlici izmedju onih koji namerno i tendeciozno skrivaju mane i pokusavaju da predju kupca, od onih koji manje-vise rade korektno. Meni zanimaju ovi drugi.
            Hvala cherokee na savetu. Za sada mi Sabac nije u razmatranju, zbog daljine, ali nikad se ne zna...

Comment

• ada
              CBC Senator XXL
              • 04.06.2005
              • 2375
              • Novi Sad
              • Svasta nesto

Originally posted by nicolas
              Ako ti neko proda auto sa manom koja izadje na videlo posle 6 meseci i pritom ni prodavac nije to mogao da zna i predvidi,
              Ti si ocito jedan od onih koji bi da kupe auto za sto manje para u sto boljem stanju pa da pritom dobije i vozaca uz auto a da nemora ni jednog centa a kamoli euro da ulozi. Ko je taj covek, plac, mehanicar ili neznam ko da bi mogao da zna sta se desava sa-u POLOVNOM autu i da li ce i sta koliko da traje ili ide. U tvojoj situaciji je nejbolje da prikupis jos malo zelenih novcanica pa lepo odes u salon i kupis NOV auto, pa imas lepo garanciju pa mozak na pasu.

evo jedan lep komentar koji cu da citiram

"Što se tiče komentarisanja vozila i auto placeva smatramo da subjektivno ocenjivanje prodavaca može biti predmet zloupotrebe i tako stvoriti lažnu sliku o nekom prodavcu ili vozilu zato što je teško proverljivo, odnosno verodostojno je isto koliko i priča prodavca o kvalitetu vozila. Stoga sve kupce savetujemo da prilikom kupovine povedu pouzdanog majstora jer samo tako mogu dobiti jasniju sliku o tome šta kupuju i koliko to stvarno vredi."
              Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
              Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
              Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
              Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

• Dora
                Nadzornik!!!
                • 24.10.2004
                • 17451
                • Novi Sad
                • FIAT

Ada je sve lepo napisao samo je zaboravio da zaključa pa da to ispravimo....
                Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

Working...
                X