Dvoumim se za Tourana

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
+ More Options
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • CikaKure
    CBC Senator XXL
    • 14.08.2005
    • 668
    • Beograd

Re: Dvoumim se za Tourana

Originally posted by Vaxy
    Koliko je meni poznato svi servisi i kod nas i u inostranstvu imaju istu bazu podataka tako da nije bitno gde je radjen servis jer se sve belezi.
    Jel moze neko da potvrdi/negira ovo?

Comment

• gorans
      CBC Senator XXL
      • 09.03.2010
      • 1525
      • Beograd

Malo mi je muka od tolikih sumnji i neverica.Naime,taj taxi je moj auto i ko ne veruje da mu je to prava kilometraza neka baci 1000e na opkladu ako se dokaze da je KM original.Ako nije prava KM ja poklanjam auto! @Vaxy-video si i probao auto pa odluci jer meni vise i nije hitna prodaja pa se i razmisljam da auto zadrzim za sebe.Cak je i jedan ugledni clan foruma koji se bavi prodajom polovnjaka licno pregledao moj auto i rekao da je u super stanju i da ne sumnja u kilometrazu.Svi morate da budete svesni da takve automobile na zapadu kupuju ili taksisti koji su u krem boji ili bilo kojoj drugoj pa ih izlepe folijom.Kupuju ih i Turci koji su u njima isli 20x za tursku i preneli u njima pola Nemacke i onda takav auto u sivoj ili crvenoj boji dodje kod nas sa 120hkm na satu i bez servisne knjige ali bitno je da nije bio na taxi-u.
      Nisam imao nameru da sugerisem Vaxyu bilo sta putem foruma ali morao sam.Jedna tema u vezi ovog auta je vec pod katancem!

Comment

• djukic
        CBC Senator XXL
        • 27.03.2005
        • 2526
        • Beograd

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/searc ... tures=TAXI

Vidi svi ovi gore su presli preko 250.000km a mladji su od ovog u ponudi. E sad svaka cast ako si ti nasao nekog Borivoja Surdilovica Surdu koji je TAXI vozio samo kada mu je pritisak OK...

P.S. RentACar auto u Srbiji predje godisnje minimum 40.000tak hiljada km a prosek je skoro 70.000km...
        https://t.me/pump_upp

Comment

• VVLAJKO
          CBC Senator XXL
          • 23.07.2008
          • 484
          • Nis
          • Audi A4, Primera p12

Originally posted by djukic
          Pa to i kazem, da je ovde jos bi se i moglo reci da je prelazio manje od 50.000km godisnje. Ako je gore tukao je sigurno preko 50.000 godisnje. Prostim mnozenjem i malko oduzimanja dodjes do 250.000 ili cak 300.000km...

Druze, znas li ti koliko para gore kosta 300.000 km predjenih na taxi-u, i mislis li da se poslovicno skrti nemci pored svih mogucih vrsta do imbecilnosti savrseno organizovanih vidova javnog gradsko-prigradskog prevoza, i pored tolikog broja privatnih automobila tek tako razvoze taxi sluzbom kad god im se prohte? NE, 50.000 km godisnje je misaona imenica i sada bi neki nemacki taxista naseg porekla rekao: ,,iz tvojih usta u bozje usi".
          Glupost nas je do ovde dovela, glupost ce nas i izbaviti.

Homer J. Simpson

Comment

• djukic
            CBC Senator XXL
            • 27.03.2005
            • 2526
            • Beograd

Joj naravno da znam, ali TAXI se kupuje da bi se vozio. To je radno vozilo i kao takvo se i koristi. Najskuplje je kad stoji na parkingu...

Kada pogledas sve TAXI oglase (vozila u prodaji) videces da su sva presla minimum 50.000km godisnje...
            https://t.me/pump_upp

Comment

• aleksabgd
              CBC Član
              • 04.12.2009
              • 84
              • beograd

Taxi u nemackoj prelazi i mnogo vise od 50000km godisnje ko neveruje ima sajt mobile.de -nek proveri , e sad sto se tice pomenutog modela enterijer neizgleda lose ,nije tesko utvrditi stanje automobila samo treba dobra volja mehanicara uz naravno odobrenje prodavca.Izmeris kompresiju,pogledate ga odozdo da nema tragova ulja ,da li dihtuje automatski menjac itd itd Sto se kilometraze tice ako bas hoces da utvrdis to odes u ovlasceni servis i oni ti kazu kad je auto zadnji put posetio ovlacenji servis i koja je kilometaza bila pa onda uzsmes neki prosek km koju je prelazio godisnje i to je to,ti nekupujes auto od prvog vlasnika tako da ti prodavac prica ono sto su i njemu rekli.Sve u svemu ne bi se ja mnogo obazirao koliko je auto presao nego u kakvom je stanju

Comment

• gorans
                CBC Senator XXL
                • 09.03.2010
                • 1525
                • Beograd

Bas tako.Ja se ne bojim da oteram auto u koji hoces servis na proveru bilo cega.Covek koji je prvi vlasnik je zet moga kuma i ima 3 auta a sam radi i to uglavnom nocu.Ko ne veruje ni ne mora.Ima ih na mobile.de koji su stvarno presli pola miliona ali pogledajte kakva su njihova sedista a kakva moja.Za duplo manje para njegov kolega nudio mi je Mercedes E220cdi koji je presao 512hkm a 2002 god.Ovaj od koga sam ja uzeo auto ima jos i Passat b7 koji ima preko 200hkm i novi Hyundai H1 sa oko 30hkm,sto znaci da je za 6 god napravio oko 400hkm ali sa 3 auta na taxi-u.Zbog toga ovaj moj nema 400hkm nego 180.
                Upravo sam odustao od prodaje jer necu da ga kupi covek sa foruma pa kad mu sutra nesto crkne da me proziva pred svima.
                Vaxy prijatelju,lepo pare u dzep pa u Nemacku i izaberes auto za te pare kakav hoces.

Comment

• Vaxy
                  CBC Član
                  • 10.09.2010
                  • 16
                  • beograd

Ljudi stigo auto.Cale od svog kolege uzeo Opel Zafira 2.0 DTI od 100ks.Auto je 2004god i placen 6000e.Za sad toliko predstavicu ga u automobili clanova kad se slegnu utisci.Hvala svim na pomoci

Comment

Working...