Funkcionalan i atraktivan auto za porodicu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • ASTRAOPC
    CBC Član
    • 16.06.2010
    • 70
    • Cacak

Re: Funkcionalan i atraktivan auto za porodicu

Originally posted by Stratos
    Da extra,zato tema o laguni ima onoliko strana.

Rece da hoce udobniji i komforniji auto od aktuelne 308-ice u visoj klasi.

Comment

• gorans
      CBC Senator XXL
      • 09.03.2010
      • 1525
      • Beograd

Jel si razmatrao 407sw? Tema kaze da trazis atraktivan a taj auto je bas takav,serijski panorama krov,mesta koliko volis,bezbedan itd.Licno,kod tog auta izbor motora bih sveo na 2.0B sa 140ks ili 2.0HDi 16v sa 136ks.

Comment

• CikaKure
        CBC Senator XXL
        • 14.08.2005
        • 668
        • Beograd

Mesta manje nego u 406 karavanu, i generalno losiji auto od 406. Da je atraktivniji, atraktivniji je.

Comment

• gorans
          CBC Senator XXL
          • 09.03.2010
          • 1525
          • Beograd

To si u pravu i slazem se.Mada,licno meni je 406 jos elegantniji auto od 407.No,406 je za njegov kriterijum zastareo auto.

Comment

• Laguna 2002
            CBC Senator
            • 13.12.2009
            • 297
            • Bačka Palanka

Originally posted by CikaKure
            Mesta manje nego u 406 karavanu, i generalno losiji auto od 406. Da je atraktivniji, atraktivniji je.
            +1

Comment

• peugeot308
              CBC Član
              • 26.02.2010
              • 43
              • Beograd

Gledao sam 407 i dopada mi se,imao sam prilike da vozim jedan,doduse nije karavan,ali kontam da je ista prica sto se tice udobnosti...
              Ali na oglasima ih nema mladih i ako ih ima nisu mi bas pouzdani,nema servisne,sve su stranci itd...
              Moracu do V....a da vidim jel imaju neku opciju za zamenu...
              Laguna nova mi se ne dopada bas...to bih zaobisao iz cisto estetskih raazloga,da valja ne sumnjam

Comment

• peugeot308
                CBC Član
                • 26.02.2010
                • 43
                • Beograd

Nasao sam jedan A6 V6TDI quatro iz 2003...jel ima neko relevantna iskustva sa ovim autom,auto je sa svim dokumentima,racunom,servisnom,prodaje ga prvi vlasnik...

Comment

• CikaKure
                  CBC Senator XXL
                  • 14.08.2005
                  • 668
                  • Beograd

Gledaj, nemam iskustva sa tim motorom, al sa A6 imam. Kratko i jasno: 308 i A6 su ko **** i oko, u svakom smislu. A6 je sjajan auto, pa i za porodicu, posebno ako je karavan. Uporedi novonabavne cene oba auta, i sve ce ti se samo kazati. I naravno, A6 je dosta skuplji za eksploataciju i odrzavanje od 308.
                  Ako mozes da priustis sebi imanje i koriscenje takvog automobila, i ako je taj konkretan primerak dobar, nema dileme da je to pravi izbor. Od svega pobrojanog, najluksuzniji, najprostraniji, najudobniji auto, odlican kvalitet izrade, upravljiv, lak za voznju, izolovana unutrasnjost - jednom reci: sjajno!

Comment

• miskovolvo
                    CBC Veteran
                    • 22.02.2010
                    • 171
                    • Aleksinac

A 6 je stvarno extra limuzina,ali molim te bezi od od 2.5tdi jer su ti motori sramota Audijeve auto industrije,popravljao sam ih dosta,ali su po meni tesko s....e,Glasam za 6.cu,ali druga varijanta agregata

Comment

• peugeot308
                      CBC Član
                      • 26.02.2010
                      • 43
                      • Beograd

Jaooo znao sam i ja sam procitao i naslusao se svega o tom 2.5tdi...a kod nas ih ima tako puno,jako je retko neki 1.8t , 2.4 ili 2.7biturbo. ima jedan 3.0 ali nije karavan. sto se tice registracije tu nemam problem jer imam varijantu za reg. na invalida...

Comment

• peugeot308
                        CBC Član
                        • 26.02.2010
                        • 43
                        • Beograd

Odlucio sam da ne menjam proizvodjaca...Izbor je pao na 407sw 2.0hdi 2.2hdi ili 2.2 benzinac...Auto cu uvesti iz Nemacke preko prijatelja koji tamo zivi,tako da ostaje potraga za dobrim primerkom...Meni bi najvise odgovarao benzinac od 2,2 litre jer u porodici imamo super iskustvo sa tim motorom u 607...a i lakse naci benzinac sa manje kilometara,plus plin i teraj...Eto mogu samo da zamolim ako neko ima jos neku preporuku za izbor motora ili opreme...

Comment

• gorans
                          CBC Senator XXL
                          • 09.03.2010
                          • 1525
                          • Beograd

Vozio sam sve varijante,naj vise me je odusevio 2.2 hdi bi-turbo sa 170ks,ide tek neznatno slabije od 2,7 v6 hdi,ali trosi znatno manje.Takodje,2.7 V6 hdi ide bolje od 3.0 V6 benzinca.

Comment

• SHNAPSI
                            CBC Član
                            • 01.12.2010
                            • 65
                            • NIS
                            • CITROEN XSARA 2.0 HD

Nisam imao vremena da citam sve postove ali covek rece da je na putu prosirenje porodice pa je logicno da kupi karavan.Prvi izbor PASSAT benzin dizel sve jedno pravo je resenje ....Ako hoces josh vise mesta mada je po misljenju moga burazera koji putuje leto zima iz FRANCUSKE pasata karavan i vise nego dovoljno ,imas CITROEN XSARU PICASSO , C6 PICASSO ako ne gresim i naravno RENAULT SCENICC II ....Prostora za kolica dubake kadice gume baterije mp3 led monitore termose pelene frizidere prenosne ////1 kufer krmaca za dragu ti zenicu sto seli ceo ormar na more//// itd.. itd ... itd...A posto ja sve to spakujem u CITROEN XSARU II i ostane mesta za udoban put ne vidim neki veliki problem....za dilemu tipa koji motor konji i ostalo bitno je da ne trosi mnogo i da se ne kvari ....POZZZ
                            '
                            NISTA NE KASNI - SAMO JE KASNO ZATRAZENO +++++

Comment

Working...
                            X