pozz svima. ako neko ima iskustva sa gore pomenutim autom molio bi da napise nesto.
interesuje me da zamenim auto vozim saxa vts16v pa bi ga menjao za nesto drugo. najradije bi uzeo c4 pa ako neko ima neka iskustva svaki komentar bi dobro dosao. pozz hvala
interesuje me da zamenim auto vozim saxa vts16v pa bi ga menjao za nesto drugo. najradije bi uzeo c4 pa ako neko ima neka iskustva svaki komentar bi dobro dosao. pozz hvala
(nepoštovanje prvenstva) i to "pravo" u prednja (leva) vrata. Brzina taksija je procenjena na 35 km/h. Imajući to u vidu, kao i činjenicu da je auto "pogodjen" praktično u jednu od najslabijih tačaka što se zaštite putnika tiče, šteta na vratima C4-orke je bila iznenadjujuće mala, vrata su se bez problema otvorila, zet osim malo "ušinutog" vrata nije pretrpeo nikakve povrede. Ojačanja u vratima, a ima ih čim su na onakav način "podnela" udarac "mečke", su odlično odradila posao i samo su dokaz vrhunske bezbednosti ovog modela u svojoj klasi. Vrata su zamenjena i ništa drugo nije bilo potrebno popravljati. Pored motora koji sam pomenuo na početku u istom kontekstu, veliki plus za Citroen i u pogledu bezbednosti.
Comment