Golf 3 vs Lancia Delta

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • gorans
    CBC Senator XXL
    • 09.03.2010
    • 1525
    • Beograd

Re: Golf 3 vs Lancia Delta

Ford Ka je ruzan ko sam djavo,pored toga je sav ogoljen,siromasan i jadan.Kako mozes da se dvoumis izmedju Delte i Ka?
    Moja sestra je kupila nov Ford Ka cim se pojavio i kad sam seo u njega bio sam razocaran.U to vreme ja sam vozio Taunusa starog 20god i ni slucajno ga ne bih menjao za tog Ka.

Comment

• dejandekic
      CBC Član
      • 19.12.2010
      • 10
      • Zaječar

Delta je pobedila! Auto je super, udoban, lepo leži, lepo ide. Za sada sve preporuke. Nadam se da nema neku skrivenu manu. Prezadovoljan sam kupovinom

Comment

• alexa05
        CBC Senator XXL
        • 23.07.2006
        • 1769
        • Smederevo
        • Opel Vectra B 2.0DI 16v

E neka te lepo sluzi u Novoj 2011-oj
        EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T

NOW OPEL VECTRA B 2.0DI 16V (X20DTL)

SVE PROLAZI PA CAK I DOZIVOTNA ROBIJA

Comment

• dejandekic
          CBC Član
          • 19.12.2010
          • 10
          • Zaječar

Hvala!

Comment

• dejandekic
            CBC Član
            • 19.12.2010
            • 10
            • Zaječar

Evo, nakon mesec dana bih da dodam par reči o autu Lancia Delta koji je prelomio: Za sada su utisci pozitivni, lako upravljiv, udoban... iako toliko mator, ipak svi kažu da je super. Naročito oni koji uđu u auto i vide šta sve ima od opreme.

Ipak nije sve bez mana, morao sam da menjam termostat jer je stari otvarao na 40C, kao i pločice zadnjih disk-kočnica. Limarija ima da se radi nešto sitno, sa sve materijalom i rukama 50e će koštati. Nigde nema rđe, ali moramo je i sprečiti da se pojavi na tih par ogrebotina. Dalje, ne radi mu prskalica zadnjeg stakla (čest kvar na Deltama, lako opravljivo) i dva prekidača na konzoli klime.

Plin treba da se servisira, kompjuterski našteluje i verovatno zameni filter plina (o čemu sam pisao i u ovoj temi). Manifestacija je da na leru, kad je na plinu, obara broj obrtaja ispod 600 i zna da ugasi. Potrošnja plina 10l na 100 km, što mi sasvim odgovara.

Benzin čini mi se da troši malo više nego što bi trebalo. E sad, tu bi moglo da bude razno. Možda auto treba na dijagnostiku ako uopšte ima priključak i ako je predviđen za tako nešto... pa da se vidi šta je.

Comment

• -Miki-
              Moderator
              • 09.11.2005
              • 708
              • Valjevo
              • Honda Accord coupe cg4

Auto kupljen tema lock
              Impresije detalje i utiske postavi u temi automobili clanova
              Saab 9-3 sport sedan 1.9 TiD 150KS

Comment