Corsa vs Punto vs Focus

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Cherokee_NS
    CBC Senator XXL
    • 08.02.2009
    • 802
    • Novi Sad

Re: Corsa vs Punto vs Focus

Evo ga kolega Cherokee

3000 je puno za taj Megane, dodas par stoja i imas vec Megana restilizovanog koji je mladji 3-4 godine, sa pocinkovanom limarijom, i sa 16v motorima...
    Doduse, da se ne lazemo, u tom belom Meganu se nalazi motor iz Energy serije, njega mozes unistiti sa jedno kilo plasticnog eksploziva
    Auto stvarno deluje kao casa, ali oni imaju problema sa limarijom, trule pragovi itd.
    Mesto za vasu reklamu, za samo 100 eura mesecno!

Comment

• VladaNS
      CBC Član
      • 20.02.2010
      • 24
      • Novi Sad

E, da kazem i ja koju, pošto sam i ja u sličnoj dilemi...ustvari, vozim punta keca, ali često imam želju da ga menjam za nešto veće, brže i novije...i nešto na dizel.. Danima gledam oglase, sviđa mi se fokus, stilo, astra g, ali onda pročitam cene delova (plivajući zamajac, dizne, pumpe) i brzo se o'ladim..Ej, plivajući zamajac i set kvačila plus ruke cirka 500 eura...pa to je moja registracija za punta, plus da se vozim pola godine...
      Zato za svog puntića kažem da je odličan prijatelj mog novčanika..imam plin, 60 konjića, imam i klimu i servo, i što je najvažnije - nemam nikakvih problema...
      ....
      e sad me mrzi da čitam šta sam sve napisao, ali poenta je da ako hoćeš ekonomičan auto, mislim da bi ti punto bio najbolja opcija...još ako je sa 5 vrata, a da ne spominjem i ako je sa 16 ventila (malko skuplje održavanje i registracija), pružiš se za plin, zažmuriš malo na neke sitne gluposti koje ti fiat priređuje i bićeš zadovoljan...

Comment

• ivankg
        CBC Član
        • 22.12.2010
        • 51
        • Kragujevac
        • Peugeot 306 1.8 16V

Pozdrav,
        posle potraznje Punta i zamalo kupovine istog kupio sam nesto sasvim neocekivano.

Kupljen Peugeot 306 1.8 benzinac 2001. godiste. Izgleda da ce potrosnja malo biti problem ali sad sta je tu je.
        Recite svoje misljenje o kupovini pa da skacem sa mosta
        Peugeot 306 1.8 16V

Comment

• legenda
          CBC Senator XXL
          • 28.03.2009
          • 1345
          • Beograd

Cestitam,neka ti je sa srecom...daj neke fotkice i kazi koliko si ga platio...

Comment

• ivankg
            CBC Član
            • 22.12.2010
            • 51
            • Kragujevac
            • Peugeot 306 1.8 16V

Fotkice uskoro stizu.
            Siva metalik je boja. Placen 3000 evrica sa novim gumama i tablicama do 11. meseca.
            Ima sve osim board komjutera (klima, podizace, senzore zxa kisu...)
            Unutrasnjost je ocuvana super.
            Spolja je malko ponegde zakacena, ali boze moj nije nov auto
            Peugeot 306 1.8 16V

Comment

• Chubbs
              Everybody lies
              • 29.01.2006
              • 5807
              • Novi Sad
              • Audi A6 1.8T

Misija zavrsena, vidimo se u Automobili clanova
              You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
              Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
              Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

Working...
              X