Pa nema veze sto je regovan,neces da krades auto hoces da se raspitas a tamo su ljudi "od znanja" po pitanju toyote i prodavac ne moze da prica prazne price da moze da se odradi ako ne moze.Momci znaju toyote u dusu i dobices pravi info.
Dobro bre majkovicu, oces pre da verujes tom tipu sto pokusava da ti "uvali" auto (ne zaboravi da on od toga ima koristi), ili svim ljudima ovde (ne zaboravi da oni od toga nemaju koristi, sta god da ti odlucis).
dobro ljudi, pitam samo . . . ja nisam nikad ni cuo zaq taj toyota servis, mozda neko jeste i zna sta je i kako . . . lik kaze da je ozbiljan i veliki servis da su odradili oko 20 toyota . . . def cu morati da odem do tog servisa i da porazgovaram sa nekim ko se bavi time . . .
mada i dalje je ovde otvoreno pitanje oko volana (mozda neko zna nesto oko toga ) u slucaju da ne moze da se prebaci ne uzimam, ako moze i pristojna je cifra uzecu auto pa na prebacivanje . . .
BMW e36 328i cabrio 2.8 193hp 280nm 1995 god.
Mercedes 190D 2.0 75ks 1990god
imam, ali nista zanimljivo sto bi mi se svidelo da vozim . . . u zadnjih 4 dana sto imam ponudjeno je camaro 94-to, omega mv6, e46 2.2(ponuda od pre 15min, ali ga mnogo ceni, mada doci ce u nedelju da pogleda eclipsa i da popricamo oko doplate, ako bude neka ok cifra mozda i to uzmem), a6 2.6, e36 2.5 (onaj sa T&S plavo sivi ) daewo corando, daewo nubira, w124 coupe i ova celica . . . u principu meni se ta celica svidja kao auto, i zato me kopka da se upustam u ovu varijantu, li hoce 700e da mi doplati, tako da jos 800-1000 preko toga mi nije problem da dodam za prebacivanje volana. a najvise mi se svidja od svega sto je auto kupljen u engleskoj od 1-vog vlasnika, lik ima komplet sve papire od kupovine novog i kompletnu dokumentaciju od uvoza (uvezen pre godinu ipo dana) od tad ga je jedno vreme u ovlascenom toyota servisu odrzavao pa je presao kod zivkovica i takodje ima kompletnu dokumentaciju sa svim racunima . . .
Dobro bre majkovicu, oces pre da verujes tom tipu sto pokusava da ti "uvali" auto (ne zaboravi da on od toga ima koristi), ili svim ljudima ovde (ne zaboravi da oni od toga nemaju koristi, sta god da ti odlucis).
kontaktirao sam servis toyota zivkovic, i pricao sa vlasnikom, stanje je sledece . . . . moze da se zamni volan, radili su vec dosta toyota, trenutno na lageru nemaju delove, ali ako se odlucim da menjam volan da im javim pa ce oni da pojure za delove, i cim naleti prva varijanta javice, cena varira, tj moze prebacivanje da bude 1400 a moze i 2000e, sve zavisi za koliko oni nabave . . .
Kažeš može da se zameni volan... od 1.400,00 do 2.000,00€
Šta još ulazi u cenu konverzije kao što je Dzoni_mkv naveo da li ulaze: podizači na vozačevim vratima, sedište vozačevo električno a suvozačevo nije, podešavanje retrovizora, brava na vratima itd...?
Comment