Chevrolet, Opel ili Peugeot - pomozite iskusni vozaci

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • stevanbg
    CBC Član
    • 26.10.2009
    • 52
    • Beograd

Re: Chevrolet, Opel ili Peugeot - pomozite iskusni vozaci

A što se tiče toga da je realna kilometraža za par godina 120k... izračunaj koliko taj auto prelazi dnevno, tj. koliko će tebi trebati da pređeš tu kilometražu, a da ga ne koristiš kao službeni auto... pa za 10 godina neće uspeti, ukoliko koristi auto na prosečan način (uglavnom grad, malo selo i izleti i more jednom godišnje cca 10-15k) da ne spominjem automobilie koji se nalaze na placevima stari po godinu i po dana sa pređenih 190k... 20-ak eura i 5 minuta posla, i taj auto je prešao 50-60k, a i tako izgleda, u stvari još bolje... jednom sam gledao neku cromu, koja je na satu imala 95k i sasvim je korektno izgledala, nikad ne bih rekao da je prešla 280k!!!! za gore pomenute modele ne znam da li imaju plivajući zamajac (ima veze sa lamelom) koji se menja na nekih 150-180k po ceni od 600, 700+ eura

Sve u svemu, želim ti puno sreće
    Ko se obogati za godinu dana, trebalo ga je obesiti pre dvanaest meseci.
    Državu čuvaj od neprijatelja, a ženu od prijatelja.
    Bolje je biti malo lud, nego malo pametan.
    Ako pijemo kao stoka - biće dosta, ako pijemo kao ljudi - biće malo.

Comment

• kamango
      CBC Senator
      • 31.05.2009
      • 205
      • KS-BG

Za taj novac ima bas lep izbor.

Drug bas pre neki dan uzeo Corsu 1.3cdti 2007 ili 2008 za 7000e. Petoro vrata i neka simpaticna oprema. Auto presao oko 80 000km i kupljen kod nas. Nije nemoguce, nego mi srbi po obicaju pesimisticni i ocekujemo uvek da nas neko prevari.

Comment

• legenda
        CBC Senator XXL
        • 28.03.2009
        • 1345
        • Beograd

Lepa je ova crvena astrica...motor je odlican,1.4 twinport...mali potrosac,mada nije neki sportista,ali i ne treba ti nista brze...do 200.000km menjas samo ulje i filtere,ima lanac i lancanik...http://www.polovniautomobili.com/oglas1 ... sekplin/#8 ova bela ti ima i plin...http://www.dobos.rs/vozila/detalji/1780 ni ova corsa ne izgleda lose

Comment

• kamango
          CBC Senator
          • 31.05.2009
          • 205
          • KS-BG

^ ta korsa je neispravna, pise u opisu.

Inace video sam da autokomerc prodaje neka polovna vozila. Polo 1.2 u zavisnosti od kilometraze od 7 do 8k evra. Lepa oprema stari 3-4 god...

Comment

• legenda
            CBC Senator XXL
            • 28.03.2009
            • 1345
            • Beograd

Nisam citao oglas,jbg,sorry...bitno je da devojka ima smernice gde i sta da trazi...http://www.polovniautomobili.com/oglas1 ... te_12_htp/ ja ne bih bezao ni od ovako necega

Comment

• Jesa
              CBC Senator XXL
              • 23.03.2008
              • 344
              • Beograd
              • Honda Civic 1.4 LS

Hondu Jazz 2006+

ili

Nissan Micru 2005+

uklapa se u budzet, mozes da ih nadjes sa lepim paketom opreme, a sabice sve gore navedene automobile.
              www.reverbnation.com/eclipsebgd

Comment

• sasha015
                CBC Veteran
                • 29.02.2008
                • 153
                • LOznica
                • Hyundai i-20

Kupiti polovan auto na kredit je ravno samoubistvu
                Polovnjak,makar i par godina star moze,ali i ne mora,da te veoma neprijatno iznenadi kvarovima i sto te u startu ceka ulaganje.O peripetijama oko ispravnosti dokumentacije,papira da ne govorimo.
                Znaci em sto ces platiti dobru kamatu na kredit,em te ceka stalno ulaganje u taj polovan auto.Igranki nikad kraja.
                Ako se ulazi u kredit,do te cifre onda samo nov auto.Trenitno je "aveo" na sajamskoj akciji oko 7700 evra.Ima taman opreme koliko ti je potrebo i 3 godina garancije.
                Nemoj da te plase cenom redovnog servisa.Ako neko nije u stanju da odvoji 100-150 evra 1 godinsje za redovan servis ne treba ni da vozi nov auto.To sto isti taj servis moze da se uradi za 5000 rsd kod "Pere u servisu" je druga prica.Neko mora da zaradi,neko da plati.Novac cirkulise
                Moj glas za je-Nov auto.Makar bio i punto klasik.I Klima obavezno.

Comment

• legenda
                  CBC Senator XXL
                  • 28.03.2009
                  • 1345
                  • Beograd

Sale,izgleda je tebe stilo bas propisno namucio...a to je meni jedan od omiljenih automobila...nov vs polovan,naravno da sam uvek za nov,ali za iste pare voziti punto nov ili aveo umesto astre h,toyote jaris,hondice ili sl.,ja ne bih bas

Comment

• Dzes
                    CBC Član
                    • 16.05.2011
                    • 10
                    • Bg

Slazem se i sa legendom a i sa sashom. Nov punto mi je cisto bacanje para, novi Chevrolet moze da prodje, a sa druge strane astra h recimo? Hm... Pitanje je samo kako prelomiti i odabrati najbolju varijantu. Jer za te pare mozes da dobijes odlican, ali 4,5 godina star auto (sto je za nase uslove i dalje uslovno receno nov auto) ili novu, a daleko nizu klasu. Moze da se desi da se naleti na dobar polovan auto, a sa drugo strane moze sve da krene naopako i da taj "odlican" auto prodas i ostanes i bez para i bez kola i na kraju opet zavrsis na puntu. A da ja ipak i dalje nastavim da koristim uslugu GSP-a

Comment

• legenda
                      CBC Senator XXL
                      • 28.03.2009
                      • 1345
                      • Beograd

Sipka trans je cudo...polako trazi,nemoj da se zaleces pojavice se nesto...i sa novim autom moze da krene naopako...pisao sam vec o drugaru i astri g...posle 2 godine se pojavila korozija...u Intertrade-u u Cacku,posle vise neuspesnih pokusaja reklamacije,obracanja Mirku alvirku,ceka se neki lik Salipur da on pogleda auto,ali od sajma automobila taj Salipur nije dolazio(tako kazu)...e sad kad ce taj covek doci i da li ce ga uopste zvati,to je pitanje...

Comment

• stevanbg
                        CBC Član
                        • 26.10.2009
                        • 52
                        • Beograd

meni lično ta astra h izgleda jeftino... plus što svakoj drugoj plivaju punoglavci u štop svetlima... kao što sam ti rekao, iz ličnog iskustva, ništa polovno kod nas, osim od prijatelja koji je kupio nov auto ili barem neki poznanik. sve ostalo... ni u ludilu... slažem se da je dosta ljudi kupilo polovne automobile i da su prošli OK, ali u zadnje 2 godine, šta se sve uvozi... gledao sam auto koji iznutra svetli kao novogodišnja jelka, dođe lik sa laptopm i za 15ak minuta ti "popravi" auto. strašno!
                        Ko se obogati za godinu dana, trebalo ga je obesiti pre dvanaest meseci.
                        Državu čuvaj od neprijatelja, a ženu od prijatelja.
                        Bolje je biti malo lud, nego malo pametan.
                        Ako pijemo kao stoka - biće dosta, ako pijemo kao ljudi - biće malo.

Comment

• hansf
                          CBC Član
                          • 01.08.2009
                          • 68
                          • Ns
                          • Stilo MW MJet

Posto je devojka u pitanju, i moja preporuka je nov auto. Imas novca za jedno jace ucesce tako da ti rata nece biti velika- zavisi kako se dogovoris, mozda se iscenkas za gratis metalik ili neku opremu . Sada za do 10000e moze da se uzme kulturan auto tipa vec spominjanih Ceed/I30, mozda neku klasu nize napr. Grande punto itd. Ja bih bezao od Chevroleta pa i od Astre classic poucen iskustvima nekih prijatelja i foruma, nije vise kvalitet koji su nekad imali.... Za Ceed/I30 benz. redovan servis je oko 12000din.
                          Pozzz....
                          Yugo- Das auto....

Comment

• Grumpy
                            CBC Veteran
                            • 30.10.2009
                            • 151
                            • Cartolle, Cattaro bay
                            • Meriva B, BMW 520d

Find Euro NCAP latest ratings for recently tested vehicles sorted by publication date, star rating and make with standard equipment or safety pack

http://www.euroncap.com/results/chevrol ... 9/377.aspx

http://www.euroncap.com/tests/opel_vaux ... 6/261.aspx

http://www.euroncap.com/tests/opel_vaux ... 4/185.aspx

bitno je i kakav je lim koji ce te stititi u slucaju .... (ne daj boze)
                            ovi su dobri

Comment

Working...
                            X