Aj sad il sam ja tupav za ovu pretragu ili je nesto drugo u pitanju... 
Zasto ga kupiti a zasto ga ne kupiti? I naravno koja je cena realna ako je preporuka kupovina istog?
Inrteresuju me sve pozitivne strane isto kao i negativne sto se tice navedenog agregata i limarije vozila, trapa i ostalo. Kakav je u kombinaciji sa LPG-em?
Na sta da obratim paznju ako se odlucim na kupovinu istog?
Hvala unapred kolegama koji se ukljuce u ovu temu

Zasto ga kupiti a zasto ga ne kupiti? I naravno koja je cena realna ako je preporuka kupovina istog?
Inrteresuju me sve pozitivne strane isto kao i negativne sto se tice navedenog agregata i limarije vozila, trapa i ostalo. Kakav je u kombinaciji sa LPG-em?
Na sta da obratim paznju ako se odlucim na kupovinu istog?
Hvala unapred kolegama koji se ukljuce u ovu temu
Što se tiče potrošnje, nije baš preterano štedljiv u litrima, ali sreća pa troši jeftino gorivo, a i ja sam ga u 95% vožnje koristio na otvorenom putu gde je potrošnja oko 8-10 litara, dok u gradu troši znatno više. Za održavanje je jako jednostavan i jeftin, svemu je lako prići (svećice, filter, zupčasti, kaiš alternatora,...), i delovi su lako nabavljivi i jeftini. Da sad se setih, jedina vanredna intervencija je bila zamena pikapa u razvodniku i to čim sam ga uzeo, ostalo se svelo na redovno održavanje. Nabavio sam i rezervni razvodnik, ali nikad nije zatrebao. Korisna stvar je što se zadnja sedišta mogu oboriti i proširiti gepek, pod uslovom da imaš točak bocu.
Comment