Golf mk2 1.6 d zamena za Audi 100 2.0 d,da li je realno?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • 2Busy
    CBC Član
    • 19.12.2010
    • 44
    • Novi Sad

Golf mk2 1.6 d zamena za Audi 100 2.0 d,da li je realno?

Molim majstore sa foruma da mi odgovore iskreno i bez podsmeha.Lik mi nudi Audija za mog Deku zamena glavu za glavu.Da li je realno?Koliko je skupo (ili nije) održavati takav auto (servisi i sl.)?I šta se tu još krije ?Evo i linka tog auta http://www.polovniautomobili.com/ogl...audi_100_200d/
  • Chubbs
    Everybody lies
    • 29.01.2006
    • 5807
    • Novi Sad
    • Audi A6 1.8T

ovaj deluje umorno. sta je tacno cilj zamene? treba ti veci auto? tvoj je na izdisaju pa hoces da ga udas i da zive dok ih smrt ne rastavi? nesto trece?
    You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
    Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
    Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• 2Busy
      CBC Član
      • 19.12.2010
      • 44
      • Novi Sad

Da,treba mi auto sa petoro vrata,pošto smo dobili bebu.Ovaj pristaje na sve,da li je to realna zamena ili je prevara sa njegove strane?Koliko košta održavanje takvog auta?

Comment

• Hermes
        CBC Senator XXL
        • 14.02.2006
        • 1306
        • https://t.me/pump_upp
        • bemve

Nije realno da se menja konj za magarca, osim uz doplatu.
        Audi dizel je klasa za golfa dizela u svakom pogledu, ako ides da ga gledas, otvori dobro oci i povedi iskusnog majstora. Mada, nisi naveo u kakvom stanju ti je golf, pa je pravi odgovor tesko dati bez direktnog uvida u stanje oba automobila.
        A kad imas bebu, nista ti ne znace podizaci prozora ako zimi nece da upali.
        https://t.me/pump_upp

Comment

• dieselman
          CBC Senator XXL
          • 14.11.2005
          • 833
          • tt

...stari Audi petak je apsolutno za izbegavanje...los motor i nedostatak delova za isti..

Comment

• Superbird
            CBC Senator XXL
            • 06.02.2006
            • 384
            • Sabac ---> Novi Sad
            • Audi 100 Typ 43

Za petak dizel ne znam, ali 5-Zyl benzinac je fantastican i delova ima koliko hoces.

Sto se ovog konkretno tice, deluje onako... ofucano. Zimus sam sa drugarom gledao jednog 2.0 sa atestiranim plinom, dva seta felni, tek registrovanog i u prilicno lepom stanju (tipa 100e kozmetickih ulaganja) za 1700e, tako da mislim da se ne treba zaletati.
            Last edited by Superbird; 27.08.2011, 01:31.

Comment

• 2Busy
              CBC Član
              • 19.12.2010
              • 44
              • Novi Sad

Hvala na odgovorima.Može ovde lock.

Comment

Working...
              X