Molim majstore sa foruma da mi odgovore iskreno i bez podsmeha.Lik mi nudi Audija za mog Deku zamena glavu za glavu.Da li je realno?Koliko je skupo (ili nije) održavati takav auto (servisi i sl.)?I šta se tu još krije ?Evo i linka tog auta http://www.polovniautomobili.com/ogl...audi_100_200d/
Golf mk2 1.6 d zamena za Audi 100 2.0 d,da li je realno?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ovaj deluje umorno. sta je tacno cilj zamene? treba ti veci auto? tvoj je na izdisaju pa hoces da ga udas i da zive dok ih smrt ne rastavi? nesto trece?You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
-
-
Nije realno da se menja konj za magarca, osim uz doplatu.
Audi dizel je klasa za golfa dizela u svakom pogledu, ako ides da ga gledas, otvori dobro oci i povedi iskusnog majstora. Mada, nisi naveo u kakvom stanju ti je golf, pa je pravi odgovor tesko dati bez direktnog uvida u stanje oba automobila.
A kad imas bebu, nista ti ne znace podizaci prozora ako zimi nece da upali.
Comment
-
-
Za petak dizel ne znam, ali 5-Zyl benzinac je fantastican i delova ima koliko hoces.
Sto se ovog konkretno tice, deluje onako... ofucano. Zimus sam sa drugarom gledao jednog 2.0 sa atestiranim plinom, dva seta felni, tek registrovanog i u prilicno lepom stanju (tipa 100e kozmetickih ulaganja) za 1700e, tako da mislim da se ne treba zaletati.Last edited by Superbird; 27.08.2011, 01:31.
Comment
-
Comment