Golf 4 iz nemacke

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • danilopeka
    CBC Član
    • 03.03.2011
    • 82
    • Prijepolje

Golf 4 iz nemacke

Interesuje me sta mislite o kupovini golfa 4 iz Nemacke?..za koliko para se moze naci solidna 4...imate li nekoga sigurnog da preporucite za dostavu vozila iz Nemacke?....koliko bi me izasla cetvorka da je vozim na nasim tablama ako je kupim u nemackoj za recimo 2.000e..otprilike me zanima?
    Last edited by danilopeka; 13.10.2011, 01:58.
    Najsigurniji način da udvostručite svoj novac jest da ga presavijete i vratite u džep!
  • Franjo
    Banovan
    • 14.08.2009
    • 2831
    • Inđija - Beograd
    • Renault megan II res

Odg: Golf 4 iz nemacke

Originally posted by danilopeka View Post
    ..za koliko para se moze naci solidna 4...?
    Šta smatraš pod solidna 4 za 2000 evra? Sigurno, da se za te pare može naći, ali samo na izgled solidna, ali u većini slučajeva, pokaže se pravo stanje stvari. Nisu ni Schwabe ono što su bili! A na tih 2000, dodaj minimum 1600 evra.

Imam sigurne dobavljače, ali besplatna reklama je na forumu zabranjena! A, da budem provodađija - nezahvalan posao.
    Last edited by Franjo; 13.10.2011, 18:53. Reason: greška

Comment

• Boki 01
      CBC Početnik
      • 12.10.2011
      • 4
      • Ljubljana

Pozdrav, Mogu ti reci da to sa kupovinom auta iz Nemacke nija najbolja ideja, opste poznata stvar je da se steluje kilometraza
      " samo tako" posebno u auto kucama. Ja sam u Ljubljani i mogu ti reci da za 2000 eura mozes ovde dobiti Golfa 4 za te pare benzinca sa malo vise predjenih kilometara ali solidno dobrom limarijom.Nemacku ti ne preporucujem osim ako nemas nekog licnog poznanstva tj preporuke.

Pozdrav i srecno

Comment

• WEST 014
        CBC Senator XXL
        • 17.08.2010
        • 862
        • Valjevo
        • Audi A4

Licno kupio auto iz Nemacke, i uverio se da je sve to isto s*anje drugo pakovanje. Ako kupis dobar auto imas srece, nije toliko vazno odakle je stigao. Samo da ti kazem da nigde nema dobar za male pare.. Da doteras dobar Golf 4, izacice te skuplje bar 500-1000 eura vise nego da ga kupis ovde!

PS. Ovo je vec barem peta tema da otvaras sto se tice kupovine automobila.. Razmisli dobro sta ces, ne moras otvarati non stop teme kako ti padne neki auto na pamet.. Koliko se secam hteo si i Chargera da doteras iz Amerike... Pozz

Comment

• danilopeka
          CBC Član
          • 03.03.2011
          • 82
          • Prijepolje

Hvala na savetima ..nisam hteo da doteram nego me zanimao postupak tih stvari
          Najsigurniji način da udvostručite svoj novac jest da ga presavijete i vratite u džep!

Comment

• kristina990
            Banovan
            • 13.04.2009
            • 1066
            • Srbija

Originally posted by Boki 01 View Post
            Pozdrav, Mogu ti reci da to sa kupovinom auta iz Nemacke nija najbolja ideja, opste poznata stvar je da se steluje kilometraza
            " samo tako" posebno u auto kucama. Ja sam u Ljubljani i mogu ti reci da za 2000 eura mozes ovde dobiti Golfa 4 za te pare benzinca sa malo vise predjenih kilometara ali solidno dobrom limarijom.Nemacku ti ne preporucujem osim ako nemas nekog licnog poznanstva tj preporuke.

Pozdrav i srecno
            baš naprotiv,mnogo sigurnije je kupiti tamo u auto kući,nego od privatnog lica jer su kazne za auto kuće drastične,zato su i cene u njih mnogo više,a dobijaš i garanciju

Comment

• Chubbs
              Everybody lies
              • 29.01.2006
              • 5807
              • Novi Sad
              • Audi A6 1.8T

Re: Golf 4 iz nemacke

a ti to iz iskustva?
              You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
              Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
              Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

Working...
              X