Interesuje me sta mislite o kupovini golfa 4 iz Nemacke?..za koliko para se moze naci solidna 4...imate li nekoga sigurnog da preporucite za dostavu vozila iz Nemacke?....koliko bi me izasla cetvorka da je vozim na nasim tablama ako je kupim u nemackoj za recimo 2.000e..otprilike me zanima?
Golf 4 iz nemacke
Collapse
X
-
Golf 4 iz nemacke
Last edited by danilopeka; 13.10.2011, 01:58.Najsigurniji način da udvostručite svoj novac jest da ga presavijete i vratite u džep!Tags: None
-
-
Odg: Golf 4 iz nemacke
Originally posted by danilopeka View Post..za koliko para se moze naci solidna 4...?
Imam sigurne dobavljače, ali besplatna reklama je na forumu zabranjena! A, da budem provodađija - nezahvalan posao.
-
-
Pozdrav, Mogu ti reci da to sa kupovinom auta iz Nemacke nija najbolja ideja, opste poznata stvar je da se steluje kilometraza
" samo tako" posebno u auto kucama. Ja sam u Ljubljani i mogu ti reci da za 2000 eura mozes ovde dobiti Golfa 4 za te pare benzinca sa malo vise predjenih kilometara ali solidno dobrom limarijom.Nemacku ti ne preporucujem osim ako nemas nekog licnog poznanstva tj preporuke.
Pozdrav i srecno
Comment
-
-
Licno kupio auto iz Nemacke, i uverio se da je sve to isto s*anje drugo pakovanje. Ako kupis dobar auto imas srece, nije toliko vazno odakle je stigao. Samo da ti kazem da nigde nema dobar za male pare.. Da doteras dobar Golf 4, izacice te skuplje bar 500-1000 eura vise nego da ga kupis ovde!
PS. Ovo je vec barem peta tema da otvaras sto se tice kupovine automobila.. Razmisli dobro sta ces, ne moras otvarati non stop teme kako ti padne neki auto na pamet.. Koliko se secam hteo si i Chargera da doteras iz Amerike... Pozz
Comment
-
-
Originally posted by Boki 01 View PostPozdrav, Mogu ti reci da to sa kupovinom auta iz Nemacke nija najbolja ideja, opste poznata stvar je da se steluje kilometraza
" samo tako" posebno u auto kucama. Ja sam u Ljubljani i mogu ti reci da za 2000 eura mozes ovde dobiti Golfa 4 za te pare benzinca sa malo vise predjenih kilometara ali solidno dobrom limarijom.Nemacku ti ne preporucujem osim ako nemas nekog licnog poznanstva tj preporuke.
Pozdrav i srecno
Comment
-
-
Re: Golf 4 iz nemacke
a ti to iz iskustva?You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment
-
Comment