Doslo je vreme da se menja auto, posto sam ja svojeglav dosta, imao sam u planu jedan auto, nije vazno sta je u pitanju, uglavnom ne bih mogao da zivim sa njim (trenutno) iz vise razloga . Za sada neizvodljivo.. Tako da tu pricu ostavljam za neko bolje vreme..
Da ne drvim previse evo sta mi treba.
Auto koji bih koristio licno ja, i mozda ponekad (vrlo retko) brat..
Znaci nije mi toliko bitno da li je kupe ili limuzina, bitno da fino izgleda...
Dnevno prelazim oko 40-50 kilometara..
Ili dizel ili da opet kupim benzinca pa da ugradim plin, ne dolazi u obzir voznja na benzin..
Posto vec 3 godine vozim auto od 125 ks, sve ispod toga bi mi bilo slabo, tako da je to neka okvirna snaga... Znaci neke solidne performanse..
Naravno odrzavanje da ne bude dranje.. Plata mi nije bas direktorska. Sadasnji auto me nije kostao dinara bukvalno, samo sedi i vozi...
Evo sta je meni na umu trenutno.
Audi A3 1.8 T + TNG
BMW 320 D. ili 318 + TNG,
VW GOLF IV TDI 115 - 130 ks (6 brzina)
Ovo su godista od 2000 pa na gore..
Znaci to je otprilike to. Neki fond je ajde da kazem oko 5500 i da mi ostane za servis. Ako neko ima neki drugi predlog, iskustvo sa nekim od ovih auta ili nesto sto bi moglo da mi koristi neka napise. Prvenstveno me zanima da li ( i zasto) da odustanem od BMW-a u startu, jer ih ima dosta iz uvoza, prilicno ih je lako naci u raznim varijanatama motora. Kao na primer ovaj primerak.
izgleda lepo, ispoliran, servisne knjige nema, verovatno je zgazio vise od 300 k, plasim se da ne naletim na nesto sto ce posle da me kosta djavo i po..
Da ne drvim previse evo sta mi treba.
Auto koji bih koristio licno ja, i mozda ponekad (vrlo retko) brat..
Znaci nije mi toliko bitno da li je kupe ili limuzina, bitno da fino izgleda...
Dnevno prelazim oko 40-50 kilometara..
Ili dizel ili da opet kupim benzinca pa da ugradim plin, ne dolazi u obzir voznja na benzin..
Posto vec 3 godine vozim auto od 125 ks, sve ispod toga bi mi bilo slabo, tako da je to neka okvirna snaga... Znaci neke solidne performanse..
Naravno odrzavanje da ne bude dranje.. Plata mi nije bas direktorska. Sadasnji auto me nije kostao dinara bukvalno, samo sedi i vozi...
Evo sta je meni na umu trenutno.
Audi A3 1.8 T + TNG
BMW 320 D. ili 318 + TNG,
VW GOLF IV TDI 115 - 130 ks (6 brzina)
Ovo su godista od 2000 pa na gore..
Znaci to je otprilike to. Neki fond je ajde da kazem oko 5500 i da mi ostane za servis. Ako neko ima neki drugi predlog, iskustvo sa nekim od ovih auta ili nesto sto bi moglo da mi koristi neka napise. Prvenstveno me zanima da li ( i zasto) da odustanem od BMW-a u startu, jer ih ima dosta iz uvoza, prilicno ih je lako naci u raznim varijanatama motora. Kao na primer ovaj primerak.
izgleda lepo, ispoliran, servisne knjige nema, verovatno je zgazio vise od 300 k, plasim se da ne naletim na nesto sto ce posle da me kosta djavo i po..
Comment