Ekonomican auto
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Odg: Ekonomican auto
Mislio sam, najniža klasa! A, Micra, izvanredna ponuda, ako je sve u redu!? Nova, kupljena u Srbiji, trebalo bi da ima urednu istoriju u servisnoj knjižici. Još, ako malo ubiješ cenu, na konjima si!
Comment
-
-
Originally posted by Corsa View PostAuto je kupljen kod nas i samo jedan servis ima u ovlascenom servisu i to 2009. To mi ne stima. Sumnjam da bi neko tako olako bacio garanciju...
Comment
-
-
Zar ni veliki servis? Zamena pumpe, španera, PK i ostale buranije!
Originally posted by mupe View PostRedovni servisi se ne upisuju u bazu, ako si na to mislio. U servisnu knjižicu bi trebalo da budu upisani.
Comment
-
-
-
[QUOTE=Corsa;547388]
Pogledao sam ovo:
Auto mi deluje ok, ali ima nesto sto mi se ne svidja. Oglas kaze 30k km, sat kaze 46k. Auto je kupljen kod nas i samo jedan servis ima u ovlascenom servisu i to 2009. To mi ne stima. Sumnjam da bi neko tako olako bacio garanciju.../QUOTE]
Kao što imate običaj, da kažete: Franjo, ne pratiš temu..., radi se o twingu!
Comment
-
-
A sta mislis zasto Yaris ima cenu koju ima?
Inace,ta Micra mi je naj ruzniji nisan ikada napravljen ali bih ga vozio iz razloga sto je Nissan.
Prijatelj koji radi u Minhenu kao mehanicar zadnjih 20god kaze da nemci imaju podjednako misljenje po pitanju kvaliteta za Toyotu i Nissan,tj mrtva trka.Na 3 mestu honda pa Mazda pa Mitsubishi pa 10 mesta prazno i onda evropljani.Takodje kaze da svabe po pitanju dizel motora do 2000ccm naj vise cene PSA HDI.
Comment
-
-
Sto se tice onog Twinga i njegove servisne, ono sto je meni cudno je da da u knjizici ima samo prvi servis na 15 000 km i to prve godine, posle toga nema nista. Po meni , neko je mogao dusu da mu izvadi te 2 godine i da ga zavali kao automobil sa 46 000. Najjace je sto u oglasu stoji 30 000 km. Preskocicu ga, ima ih jos po oglasima. Otici cu Micru da pogledam.
Sto se Yarisa tice, njegova cena je vise plod Toyotinog predjasnjeg kvaliteta. Cena mu je nerealno visoka...
Sto se izgleda Micre svidja, stvar ukusa. Meni je malo zenskast auto, ali kupujem prevozno sredstvo, a ne statusni simbol.
Da sam pri parama za bolje, ne bih ni pitao za savet, nego prvac salon i novi MiTo.
Sri, mislis da ovaj 1.2 moze da izgura toliko bez zamene lanca? Na jednom placu pre par dana mi kao covek, idi vidi na netu ode lanac posle 50 000. Bilo mi je smesno, ali sam precutao. Tako su mi i za Almeru rekli, pa je evo sa 200 000 na satu...
Comment
-
-
Gledao sam i onu Mikru danas. Imala je cukanja napred i pozadi, koja nisu lepo sanirana i motor koji je masan od ulja...Iskreno, razocarao sam se....
Pogledao sam posle Clio 1.2 i bolji utisak je ostavio Reno.
Jedan twingo mi je pobegao, drugi idem da gledam.
Eto update situacije, idemo dalje...
Comment
-
-
da li te zanima mozda saxo 2002 1,6 vts ili tvingo 2003???Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Comment
-
-
Gledam samo 2006. i mladje, sa malom kubikazom. Hvala u svakom slucaju
@ Sri
Ne zurim, svestan sam da traganje moze da potraje i nekoliko meseci. Ovi mali gradski autici mogu da se kupe od prvog vlasnika, pa sam se sada na to skoncentrisao. Gledam i cekam pravi.
Inace, kaze mi juce momak kod koga sam gledao Clia da mu trosi 6l po gradu!? Imao sam 2 automobila od 1.2 i ni jedan nije isao ispod 7l.
Isto mi je rekao covek iz a Twinga koji cu ici da pogledam ovih dana...
Na svu muku, juce me je drug zaintrigirao sa 1.5dci motorom. Njegov Megane trosi 5l i po bordu i ovako...A imam fobiju od zamajaca, turbina osetljivih dizni...Ne znam koliko je pametno juriti dizelku...Last edited by Corsa; 20.02.2012, 12:59.
Comment
-
-
benzinci do 1.2 l, sa LPG, trosice ti oko 8 litara u gradu. sto ti je u novcu 4 litra benzina.
niza registracija , nabavna cena , jeftinije odrzavanje i popravke.
jedina mana , boca uzima mesto rezervnom tocku.
mada uzme se sprej-kit za krpljenje, ili ubaci pomocni(copavac) tocak u gepek.
ako ubacujes novi sekvent uredjaj,otplatices ga za otprilike 15000km.Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment
-
Comment