sutra bi trebalo da mi dodje kupac za vw poloa,razmisljao sam o suzuku ignisu,ima li neko iskustva sa tim autom?ubacih se u ovu temu,ista nas muka mori...polo ce da ide oko tri hiljadarke,dodao bih jos 500jevreja pa bi uzeo nesto slicno ignisu...
SUV (ić) do 5000e
Collapse
X
-
-
Originally posted by sri98 View Postignis 1.5, 4x4 tesko da moze bez 10l po gradu. ostalo je sve ok
Comment
-
-
da pojasnim, tih 10 podrazumeva da vozis kao pravi ekonomista, bez normalne voznje. inace, vozio sam ignisa od 0 do 40k km i jedino je bilo problema sto se se redovno prljale dizneKids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment
-
-
Bezi od freelandera! Motori manje vise Ok, ali pogon katastrofa. Za 5000 mozes da nadjes ili urnisanog ,,italijana'' ili bivseg ,,engleza'', sa opelovim letvama, nastavljanom instalacijom, iz komada pravljenim pozarnim zidovima, kutijom klime...
Honde OK, ali malo skuplje za odrzavanje, Subaru perfektan ali vrlo problematican i skup za kvalitetno odrzavanje u Srbiji
GDI motori u Pininu su vrlo osetljivi na nase gorivo, a hoce i da prolupaju, kao terenac prilicno slab, a i dosta je nestabilan.
Za tvoje potrebe idealna solucija Santa fe i Grand vitara.
Imao sam/imam sve navedene ,,terence'', godinama vucem slep prikolice njima, a i svakodnevno mi prolaze kroz servis.
Takodje obrati paznju, na trzistu ima dosta primeraka sa 2wd i bivsih ,,engleza'' svih navedenih modela.
Pozdrav i srecnoGlupost nas je do ovde dovela, glupost ce nas i izbaviti.
Homer J. Simpson
Comment
-
Comment