yugo florida

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • banebg81
    CBC Veteran
    • 26.06.2008
    • 195
    • Beograd

Originally posted by GTX View Post
    Ima brdo otpada koji drze delove za korejska vozila tako da to vise nije tabu tema.Ceo motor moze da se kupi za 150-200e.
    Da, znam, sada sam skoro za jednog prijatelja tražio neki seznor u DPF filteru ili tako neki filter, može samo original, ne pravi se after market, cena sitnica 550€ po komadu a ima ih 3. Naravno, rešeno na otpadu, za 250€ ali do kada će i kako dalje, to samo on zna. Mazda 6 par godina stara!

Comment

• GTX
      CBC Senator XXL
      • 13.09.2008
      • 422
      • Subotica
      • Nexia 1.5 16v

U tome je kvaka,auti o kojima pricamo nemaju te stvari jer su uglavnom euro 2 motori u pitanju."Univerzalni" aftermarket senzori tipa lambda sonda i tps kostaju 2-3000 novi.Spomenuo sam otpade zbog bregaste,radilice itd.

Comment

• gorans
        CBC Senator XXL
        • 09.03.2010
        • 1525
        • Beograd

Mislim da je Florida los izbor,losija od Yuga.Jednostavno,auto je nedovrsen i nije valjao ni kada je ****o sa trake.Motor kao motor se sredi za male pare ili se kupi drugi ali svi ostali sklopovi su uradjeni napola.Sve skripi i zvoni,nista nije odradjeno kvalitetno.Komsija je kupio novu Floridu radjenu za Taxi i od prvog dana je imao kvarove.Redom i u krug su se smenjivali kvarovi podizaca,instrument table,klime,menjaca,kvaka itd.Motor je jedini koji je izdrzao skoro 300hkm bez generalne ali auto se bukvalno raspao,od limarije do enterijera.Pre 2god je bacio tu Floridu staru 5god i od kolege sa taxia kupio Lanciu Lybru 1.6 koja je vec tada imala preko 300hkm a sada oko 500 i auto sluzi bez problema,u istim uslovima rada.Dobro,Lancia nema za te pare koje ti hoces da das za auto ali ima mnogo drugih automobila koji nisu Florida.
        Zapamti da ne postoji Florida bez u laganja ili u odlicnom stanju jer takva nije bila ni kao nova.

Comment

• banebg81
          CBC Veteran
          • 26.06.2008
          • 195
          • Beograd

Rešen problem

Ponovo ugrađen TNG

Pogledao sam par automobila, što se nude za budžet kojim raspolažem (a uzgred da se rastegnem i više nego sam dug) i nije to ono što bi zadovoljilo moje potrebe.

Florida je mnogo veći, čini mi se i konforniji auto i od keca i od juga. Za razliku od njih, čak mi se čini i da više liči na auto (ima normalan gepek, 4 vrata... ) dok jugo i kec, uglavnom "imaju dušu" i vozi ih uglavnom samo onaj ko mora.

Cena cele operacije je oko 370 € (atest i ugradnja) + normalno tehnički pregled. Skupo jeste, ali, za više nisam mogao da se otvorim. Uz sve to, znam šta vozim (krša, al, nema veze, neće me ostaviti )

Ugradio sam LOVATO u servisu kod člana IVAN T i uglavnom, za sada nema zamerki (što bi ih i bilo, kada je urađeno ono što je dogovoreno) a da li će ih biti, videćemo, imam garanciju , sada ću 2 godine da glumim pokojnog Stevu Žigona

Hvala svima na odgovorima,

Svako dobro!

Comment

Working...
          X