Ma naravno slazem se da treba kola menjati, ali ako sam zadovoljan brendom ja ga necu menjati - samo modele, mladja godista i sl. A ako ne gresim ti godinama vozis samo alfe ,zasto nisi promeni firmu - pa jednom se zivi
Mislio sam na automobile kao takve a ne konkretno na marku A što se mene tiče ja sam posebna fela, ja sa novijeg prelazim na starije
Ja sam imao volju za kupeom ali sta da se radi. Dobar kupe mora dobro da se plati izgleda.... Ovo mi ispalo povoljno, videcemo kako ce teci odrzavanje.
Inače, škoda je bila moja prva ljubav. Ona: hiljadu Malih Boljki 1969. Najbolje godište, kao vino. Za 16 godina, promenio sam samo sajtne i ofarbao + zaštita patosa sa obe strane. Prodaja je bila priča za sebe: kupio prvi taksista u CG, koji je isključivo vozio škode. Kad je kupio, imao je 82 godine i važeču vozačku. Čak, nisam ni imao nameru da je prodajem, ali kad sam čuo njegovu priču, skoro da mu poklonim.
Da, umalo da zaboravim, što sam trebao još u prvom postu: Čestitam, na izboru i da te dobro služi!
Comment