Puntiša je na oglasima od pre neki dan, pa polako počinjem da razmišljam o zameni. Dakle potreban mi je pre svega auto za po gradu, žena vozač najčešće...Cenovni raspon od 2000 do 3000€, godište što je moguće mlađi 
Interesuju me isključivo benzinci od 1200 do 1500 ccm, sa plinom ili bez...Naravno da je važno da auto nije kvarljiv, da nije veliki potrošač i da nije skup za održavanje, klasika. Ono što sam ja do sada video a da me interesuje:
- Fiat Punto 2 1.2 8v
Znam skoro sve o njemu, ali mi je malo dosadan
- Opel Corsa C 1.2
Ne znam skoro ništa o ovom autu. Interesuje me kakav je motor 1.2, ima li neke karakteristične kvarove, kako radi na TNG i slično.
- Suzuki Ignis 1.3 ili 1.5
Isto kao za Corsu, ništa ne znam o ovom autu a vrlo mi je interesantan. Malo teže se uklapa u ovaj cenovni rang ali ako je baš dobar auto zašto ne uštedeti još koji evro pa uzeti njega.
- Fiat Grande Punto 1.2 ili 1.4
Ovaj auto mi je još najinteresantniji od svih navedenih, vidim da može da se pronađe već za 2600-2700€.
Edit:
- Honda Jazz 1.2 2004. godište?
Sve što znate o određenom autu napišite slobodno bez ustručavanja
Ako ima još neki model koji bi mogao da bude interesantan napišite. Odma da kažem da je malo verovatno da bih uzeo neki francuski ili korejski auto

Interesuju me isključivo benzinci od 1200 do 1500 ccm, sa plinom ili bez...Naravno da je važno da auto nije kvarljiv, da nije veliki potrošač i da nije skup za održavanje, klasika. Ono što sam ja do sada video a da me interesuje:
- Fiat Punto 2 1.2 8v
Znam skoro sve o njemu, ali mi je malo dosadan

- Opel Corsa C 1.2
Ne znam skoro ništa o ovom autu. Interesuje me kakav je motor 1.2, ima li neke karakteristične kvarove, kako radi na TNG i slično.
- Suzuki Ignis 1.3 ili 1.5
Isto kao za Corsu, ništa ne znam o ovom autu a vrlo mi je interesantan. Malo teže se uklapa u ovaj cenovni rang ali ako je baš dobar auto zašto ne uštedeti još koji evro pa uzeti njega.
- Fiat Grande Punto 1.2 ili 1.4
Ovaj auto mi je još najinteresantniji od svih navedenih, vidim da može da se pronađe već za 2600-2700€.
Edit:
- Honda Jazz 1.2 2004. godište?
Sve što znate o određenom autu napišite slobodno bez ustručavanja

Comment