Gledaj Punta 1.2 8v, imaš najveći izbor, sigurno ćeš naći ispravan auto koji te zadovoljava. Auto ima pocinkovanu limariju i ne truli (neće makar još desetak godina), ako je neki iskorodirao, taj je bio u poplavi ili je udaran.
Koji Clio 2?
Collapse
X
-
Last edited by Max82; 11.03.2018, 17:28.
Comment
-
-
Sta mislite o Scenicu 2.0?
Kolika je registracija za njega??
Comment
-
-
Originally posted by Max82 View PostSta mislite o Scenicu 2.0?
Kolika je registracija za njega??
https://www.polovniautomobili.com/pu...ault-scenic-20
Comment
-
-
Last edited by The Punisher; 12.03.2018, 09:15.
Comment
-
-
Naravno,stanje,gume,mozda neko ulaganje...meni se vise svidja restajling a uz to je i mladji ali troja vrata su muka.
I dalje me muci da li je bolji clio ili punto.
Hteo bih da napisem svoje misljenje, koje ce nadam se nekome biti od koristi. Mogu za sebe da kazem da se razumem u automobile (a i deda mi je bio automehanicar), i zanimam se sa istima od 98. Prvo je to bio metalik plavi jugic, pa kadett suza 1.3, pa astra F 1.7td, pa Corsa C 1.0 i od pre godinu...Last edited by Max82; 12.03.2018, 15:42.
Comment
-
-
Punto je sasvim ok auto, znam to iz ličnog iskustva. Veoma je jeftin za održavanje i registraciju i ako nađeš pristojan primerak navozaćeš se njime slatko. Za Clio ne znam baš iz ličnog iskustva, ali verujem da je sve to tu negde. Sve zavisi na kakav primerak naletiš. Manje gledaj marku automobila a više kakvo je stanje. Kreni da obilaziš te koji su ti blizu pa šta naleti da je dobro to kupuj, nema veze da li je fiat, reno ili nešto treće.
Comment
-
-
Originally posted by Max82 View PostOK,hvala.Pogledacu puntice pa cemo videti.Koji je vislji punto ili clio ili su isti i zavisi od felni,guma na njemu?
https://www.youtube.com/watch?v=-nzeDzCRdKs
Renault Clio II (Phase II, 2001) 5-door 1.2 16V (75 кс) Хечбек 2001 2002 2003 | Технически характеристики, Разход на гориво, Размери, 75 кс, 170 км/ч, 105.63 mph, 0-100 км/ч: 13 сек, 0-60 mph: 12.4 сек, 5.9 л/100 км, 39.87 US mpg, 47.88 UK mpg, 16.95 км/л
Comment
-
-
Ja tvrdim da su u tom segmentu svi auti istog kvaliteta i da je jedino stanje tj izrabljenost auta ono na sta treba obratiti paznju.
Drugar je sa puntom 1.2 presao 360 hiljada kilometara za 4 godine. Sluzbeni auto samo on ga vozio na otvorenom. Auto na trapu perfektan, motor ne cujan prede i ne trosi ulje. Ali tom autu ce svi agregati da krenu da otkazuju. A nemoguce je provaliti po stanju auta da je ubio toluku km. Moja licna procena 50 hiljada. Auto je isti ko prvog dana.
Comment
-
Comment